επικαιρότητα

Κ. Ταρασλιάς: Η Ν.Δ μου έδωσε το χρίσμα του ανεξάρτητου«Η Ν.Δ κατάφερε να μου δώσει το χρίσμα του ανεξάρτητου».
Αυτό δήλωσε, μετά την απόφαση της ΝΟΔΕ να χρίσει υποψήφιο για το Δήμο της Ρόδου τον Αντώνη Καμπουράκη, πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων, το στέλεχος της Ν.Δ, Κώστας Ταρασλιάς.
Ανέφερε ότι η απόφαση στήριξης του Αντώνη Καμπουράκη ελήφθη εν κρυπτώ σε συνάντηση που έγινε στη Ρόδο παρουσία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ, Λευτέρη Αυγενάκη και στη συνέχεια παρουσιάστηκε στα μέλη του κόμματος ως απόφαση του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
«Στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ μας ενημέρωσαν ότι ο Αντώνης Καμπουράκης είναι προσωπική επιλογή του προέδρου της Ν.Δ και θα έπρεπε να υπακούσουμε» τόνισε, προσθέτοντας ότι είναι τραγικό να μην ακολουθούνται οι διαδικασίες.
«Πάντως προκαλεί εντύπωση, είπε, το γεγονός ότι ενώ είχαμε την τραγωδία στο Μάτι, ο πρόεδρος της Ν.Δ είχε ως προτεραιότητα να δώσει χρίσματα στη Ρόδο».

ert

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα σας!!! Εδώ και πολύ ώρα είναι ένα ελικόπτερο πάνω από την νέα μαρίνα. Και αν διακρίνουμε καλά πρέπει να έχει και περιπολικό της αστυνομίας μεσα. Μηπως γνωρίζει κάποιος κάτι;;; ευχαριστώ!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά