ροή ειδήσεων

Ρόδος: «Άναψαν» τα αίματα σε συνεδρίαση για τον Τουρισμό -Χατζημάρκος κατά Χατζηδιάκου



Επεισοδιακή ήταν η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (ΠΡΟΤΟΥΡ) που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Δήμο Ρόδου. Βασικό θέμα συζήτησης ήταν η έγκριση της επιχορήγησης του οργανισμού με το ποσό των 370.000 ευρώ και το πλάνο δράσεων που θα υλοποιηθεί στο δεύτερο εξάμηνο του 2018, με τη συνεδρίαση να πραγματοποιείται υπό τον συντονισμό του δημάρχου και προέδρου του ΠΡΟΤΟΥΡ, Φώτη Χατζηδιάκου ενώ συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου και κ. Τέρης Χατζηιωάννου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης, ο πρόεδρος του ΕΒΕΔ κ. Γιάννης Πάππου, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων, κ. Κώστας Κατσίβας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, κ. Γιώργος Ματσίγκος, ο πρόεδρος του ΣΕΤΚΕ κ. Παναγιώτης Τοκούζης, κ.α.

Ως προς την επιχορήγηση, υπήρξε ομόφωνη απόφαση. Όμως τα αίματα «άναψαν», σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι εκπρόσωποι των φορέων αναφέρθηκαν στα κακώς κείμενα τα οποία εκθέτουν τον προορισμό στα μάτια των ξένων επισκεπτών. Τα σχόλια αυτά έκαναν τον δήμαρχο να βγει εκτός αυτού και να φωνάζει ωρυόμενος πως δεν είναι δυνατόν να στοχοποιείται πάντα ο Δήμος και να μην αναγνωρίζονται από κανέναν το έργο και οι επιτυχίες της δημοτικής αρχής, στους επιμέρους τομείς.

Φέρεται δε να δήλωσε ότι κανείς δεν έχει τα… κότσια να μεταφέρει όλα αυτά τα παράπονα στην Περιφέρεια, που επίσης έχει την ευθύνη για διάφορα από αυτά τα προβλήματα που χρεώνονται στο Δήμο. Οι φωνές του δημάρχου ακούγονταν κυριολεκτικά σε όλο το δημαρχιακό μέγαρο, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα! Μετά από όλα αυτά, αποχώρησε από τη συνεδρίαση ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Πάππου ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και άλλοι πρόεδροι φορέων, ενώ ήταν και αυτοί έτοιμοι να αποχωρήσουν, συγκρατήθηκαν την τελευταία στιγμή.



Περιφερειάρχης κατά Δημάρχου

Σχετικά με τα όσα διημείφθησαν στην χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΡΟΤΟΥΡ και είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η αχαρακτήριστη όσο και αναίτια λεκτική επίθεση του Δημάρχου Ρόδου, στην χθεσινή, κατά τον νόμο δημόσια συνεδρίαση του ΔΣ του ΠΡΟΤΟΥΡ, κατά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αλλά κυρίως κατά όσων έχουν συνεργασία με αυτή, είναι πρωτοφανής και υπερβαίνει και τα πιο ακραία όρια της πολιτικής λειτουργίας.

Συμπεριφορές όπως αυτή, συνιστούν ευθεία πορεία σε ένα πολιτικό κατήφορο. Συμπεριφορές για τις οποίες δεν χωρά δικαιολογία και δεν επιτρέπεται καμία ανοχή. Λυπάμαι πολύ που το επίπεδο της πολιτικής έπεσε τόσο χαμηλά».

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/8/18 01:06

    ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ '' ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ''ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΟΥΝ ,.ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΘΕΑΤΡΟ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/8/18 16:25

    Να σταματήσετε πιά να τσακώνεστε σαν μικρά παιδιά και να κοιτάξετε το συμφέρον του τόπου. Επιτέλους ωριμάστε και λίγο. Μεγάλα "παιδιά" είστε πιά! Ντροπή σας! Αύγουστος και τώρα θυμηθήκατε να ξεχορταριάσετε τον δρόμο προς αεροδρόμιο! Χιλιάδες Ευρώ πεταμένα σε φυτά που ξεράθηκαν από την ανικανότητά σας, στοίβες τα σκουπίδια στις οδικές αρτηρίες και ανύπαρκτες διαγραμμίσεις τόσο μέσα όσο και έξω από την πόλη. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φύγετε όσο πιο γρήγορα γίνεται να έρθει άλλος πιο ικανός.
    Ορφανίδης Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *