ροή ειδήσεων

Μετάθεση του Λιμενάρχη Ζακύνθου στη Κω επειδή είδε τον Μητσοτάκη!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΝΔ



Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε χθες η πληροφορία για την απομάκρυνση του Λιμενάρχη Ζακύνθου Νίκου Κοκκάλα από την υπηρεσία που προΐσταται τα τελευταία χρόνια και η μετάθεση του στο νησί της ΚΩ.

Αν και σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ειλημμένη απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας, μια από τις τελευταίες που υπέγραψε ο απερχόμενος Υπουργός Π. Κουρουμπλής πριν την αναχώρησή του από το Υπουργείο με τον ανασχηματισμό, η σχετική απόφαση για μετάθεση μέχρι και τώρα δεν έχει κοινοποιηθεί στον κ. Κοκκάλα, ώστε να τεθεί σε ισχύ.

Ο ίδιος δεν ήθελε να προβεί σε κάποια δήλωση για την εξέλιξη αυτή, σημειώνοντας πως ο ίδιος πέρα από πληροφορίες δεν έχει κανένα έγγραφο στα χέρια του, ωστόσο σε πολύ υψηλούς τόνους έθεσε το θέμα η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΝΟΔΕ και ο Πρόεδρος Διονύσης Καρδιανός.

Σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κάνει λόγο για εκδικητική μετάθεση που φέρει την «σφραγίδα» του Βουλευτή Ζακύνθου και μέχρι πρότινος Υπουργού Δικαιοσύνης Στ. Κοντονή, ο οποίος ενοχλήθηκε από την υποδοχή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο Λιμεναρχείο.

Να σημειωθεί πάντως πως ο κ., Μητσοτάκης επισκέφτηκε ακόμη τον Αστυνομικό Διευθυντή αλλά και το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στα γραφεία του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι έτοιμη να σηκώσει «ψηλά» το θέμα στην ατζέντα, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για πολιτικές διώξεις και αυτό που αναμένεται είναι να διαπιστωθεί αν η μετάθεση θα προχωρήσει και αν θα υπάρξει δημόσια απάντηση από την πλευρά της Κυβέρνησης.

Η ανάρτηση του Προέδρου της ΝΟΔΕ αναφέρει:

«Μικρόψυχος, εκδικητικός και ολίγιστος ακόμα και τις τελευταίες του ώρες ως υπουργός, ο Σταύρος Κοντονής, απέδειξε για μια ακόμη φορά το ποιόν του, μεθοδεύοντας και εκτελώντας την κομματική δίωξη του λιμενάρχη Ζακύνθου Νίκου Κοκκάλα, τον οποίο μεταθέτει στην Κω, επειδή δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ και επειδή «τόλμησε» να δεχθεί στο λιμεναρχείο τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Να είναι βέβαιος ο πρώην υπουργός και οι συν αυτώ πως οι καθεστωτικές του συμπεριφορές, οι κομματικές διώξεις και οι δικολαβίστικες απειλές του, δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητες.

Την απάντηση θα του την δώσει ο Ζακυνθινός λαός. Ο πρωθυπουργός τον άφησε εκτός κυβέρνησης, οι Ζακυνθινοί θα τον αφήσουν εκτός Βουλής.

Διονύσης Καρδιανός Μπούκιος
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου»

ermisnews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *