επικαιρότητα

Μεγάλες καθυστερήσεις στα περιφερειακά αεροδρόμια τον Ιούλιο- Δείτε σε ποια


Το 65,6% των πτήσεων αναχώρησης από το αεροδρόμιο της Αθήνας ήταν στην ώρα τους τον Ιούλιο του 2018, σύμφωνα με το μηνιαίο στατιστικό δελτίο της OAG flightview, με το Ελ. Βενιζέλος να κατατάσσεται στη θέση 206 των αεροδρομίων της περιοχής ΕΜΕΑ σε επίπεδο έγκαιρης αναχώρησης πτήσεων και στη θέση 920 σε παγκόσμια κλίμακα αεροδρομίων.

Στην κατάταξη ΕΜΕΑ ακολουθεί το αεροδρόμιο Ηρακλείου, που βρίσκεται στη θέση 263, με το ποσοστό των έγκαιρων αναχωρήσεων να φθάνει το 56,8%. Στη συνέχεια (θέση 2670 εντοπίζεται το αεροδρόμιο Ρόδου με το 56% των πτήσεων να αναχωρούν στην ώρα τους, το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης (θέση 274, 55,1%) και το αεροδρόμιο Κω (θέση 289, 52,1%).

Τα στοιχεία Ιουλίου δείχνουν ωστόσο μεγάλες καθυστερήσεις στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, στα νησιά.

Συγκεκριμένα, στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης με τα αεροδρόμια που είχαν το μικρότερο ποσοστό έγκαιρης αναχώρησης τον Ιούλιο εντοπίζεται η Μύκονος, με ποσοστό μόλις 26,7%, και ακολουθούν τα αεροδρόμια Κεφαλονιάς(34,3%), Ζακύνθου (39,7%), Κέρκυρας (43,4%), Χανίων (49%) και Κω (52,1%).

Τα ποσοστά έγκαιρων πτήσεων περιλαμβάνουν άφιξη ή αναχώρηση μέσα σε 15 λεπτά από την προγραμματισμένη ώρα.

TornosNews.gr

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά