ροή ειδήσεων

“Festival of Speed” στη Ρόδο



Ένα μοναδικό Φεστιβάλ Ταχύτητας, με τίτλο “Festival of Speed”, θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, από τις 14 έως και τις 16 Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, οι οδηγοί θα απολαύσουν τη διαμονή τους στην πόλη, θα φωτογραφηθούν στα αξιοθέατα και θα οδηγήσουν μέχρι τη Λίνδο.

Παράλληλα, θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό Cars and Coffee Greece στο κέντρο της Ρόδου και θα λάβουν μέρος στην παρέλαση των Supercars σε οριοθετημένη διαδρομή κατά μήκος της παλιάς πόλης , µε αυτοκίνητο ασφαλείας το οποίο θα ορίζει τον ενδεδειγμένο ρυθµό και µε αφετηρία και τερµατισµό µπροστά από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Ο µέγιστος αριθµός αυτοκινήτων, συµµετοχών θα είναι 50 αυτοκίνητα και ο συνολικός αριθµός ατόµων µαζί µε το προσωπικό θα αγγίξει τα 110 άτοµα.

Η παρουσίαση της διοργάνωσης μέσα από την εξειδικευμένη ιστοσελίδα αγώνων αυτοκινήτων αποτελεί τεράστια διαφήμιση για την Ρόδο, αφού το νησί ήδη πρωταγωνιστεί στο παγκόσµιο site µετά από την περσινή εκδήλωση. Η ανωτέρω δράση, συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Ρόδου και το Εμπορικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

tornosnews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *