ροή ειδήσεων

Ο Σκοπιανός Στρατός Με 95% Τάσσεται Υπέρ Τού ΌΧΙ - Φόβοι Της CIA Για Εκδήλωση Πραξικοπήματος



Και εκεί που μας έλεγαν ότι χαλαρά θα περάσει το ΝΑΙ στο Δημοψήφισμα στα Σκόπια, μας προέκυψε Ντέρμπι;

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης,παρά το πρωτοφανές επικοινωνιακό μπαράζ και τις παρεμβάσεις του διεθνούς παράγοντα, οι πολίτες της χώρας, ειδικότερα οι Σλάβοι φαίνεται να μην καλοβλέπουν το ΝΑΙ, με μόνο το 33,5% να τάσσεται υπέρ, στην αντίθετη μεριά οι Αλβανοί τάσσονται υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών με το εκπληκτικό ποσοστό του 95%.

Η Δυτικές Χώρες βλέποντας ότι δεν έχουν εξασφαλίσει μετά από τόσοι Προπαγάνδα το ΝΑΙ στα σίγουρα, τα έριξαν πάλι στην Ρωσία!

Το Politico με δημοσιεύματα του, βλέπει φαντάσματα, εμπλέκοντας στο Σκοπιανό ζήτημα και την Κίνα; Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Ρωσική πρεσβεία στα Σκόπια είναι μία φωλιά κατασκόπων, σε ένα τρίγωνο που περιλαμβάνει το Βελιγράδι και τη Σόφια, (αλλά ξεχνάει την Αθήνα). Με επικεφαλής τον μυθικό Όλεγκ Σερμπάκ, συμμαθητή του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, η Πρεσβία έχει αναπτύξει μια ισχυρή μηχανή Κατασκοπίας. Επισήμως, διαθέτει πέντε Αξιωματούχους Μυστικών Υπηρεσιών!

Όμως η πραγματική απειλή για το δημοψήφισμα, έρχεται μέσα από το εσωτερικό των Σκοπίων, και όχι τόσο από το εξωτερικό παράγοντα, που σίγουρα έχει κάπως εμπλακεί.Ο κίνδυνος έχει όνομα-Σκοπιανός Στρατός, και υψηλόβαθμοι Αξιωματικοί, που κατά το 95% τάσσονται κατά της συμφωνίας των Πρεσπών! Σύμφωνα με σενάρια η CIA εκεί ανησυχεί πιο πολύ, και κατά το πόσο η Ρωσία έχει επηρεάσει τον Σκοπιανό Στρατό, ώστε να τον παρακινήσει σε ένα πραξικόπημα κατά της Κυβέρνησης του Ζόραν Ζάεφ, πριν η μετά το δημοψήφισμα!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *