ροή ειδήσεων

“Μικρός Αϊνστάιν” παιδί Λαρισαίων στρατιωτικών – Σπάει τα ρεκόρ στα τεστ ευφυίας



Παιδί στρατιωτικών από τη Λάρισα, “Μικρός Αϊνστάιν”. Πρόκειται για τον Αντώνιο, γιο του Αλέξανδρου Πράπα και Γεωργίας Κοντογιάννη, στελεχών του Στρατού Ξηράς.

Μαθητής στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού, στα Εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη, έχει σπάσει τα ρεκόρ, στα τεστ ευφυίας, κατατάσσοντάς τον στα χαρισματικά παιδιά.

Η ανακάλυψή του έγινε από τη Δανάη Δεληγιώργη, απόφοιτο του τμήματος Φ.Π.Ψ. (Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας) με κατεύθυνση Ψυχολογίας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και με μεταπτυχιακές σπουδές της πάνω στην εκπαίδευση και τις κοινωνικοσυναισθηματικές ανάγκες των χαρισματικών και ταλαντούχων ανθρώπων στο Northeastern Illinois University, MA in Gifted Education στο Σικάγο των Ηνωμένων Πολιτειών.



Τα αποτελέσματα των τεστ ευφυΐας που πέρασε ο μικρός Αντώνιο, δείχνουν ένα λαμπρό μέλλον για αυτόν, αλλά ήδη έχουν αρχίσει και τα »δύσκολα», αφού κάθε Σαββατοκύριακο μεταβαίνει με τους γονείς του στη Θεσσαλονίκη, για να παρακολουθεί ειδικά μαθήματα για χαρισματικά παιδιά, κάτι που κάνει με μεγάλη χαρά.

Η ξεχωριστή περίπτωση του Αντώνιο τονίστηκε και στην ομιλία της Δανάης Δεληγιώργη, στην Ημερίδα της ΕΣΠΕ Λάρισας, για το σχολικό εκφοβισμό.



Σημειώνεται ότι ο Αντώνιος είναι εγγονός του νυν δημοτικού συμβούλου και πρώην αντιδημάρχου Αντώνη Πράπα

kranosgr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *