ροή ειδήσεων

Νίνο-Σοφία Χαρμαντά: Έρωτας μετ’ εμποδίων! Τι θα μπει ανάμεσά τους σύντομα και θα φέρει προβλήματα;



Ο μεγάλος έρωτας του Νίνο και της Σοφίας Χαρμαντά σύντομα θα δοκιμαστεί λόγω της απόστασης.


Το καλλίγραμμο μοντέλο με τις διεθνείς περγαμηνές, που κατάφερε να κάνει τον εκκεντρικό τραγουδιστή να γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιό του, και ο ίδιος ήρθαν πιο κοντά στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Στα τέλη του Σεπτεμβρίου, όμως, η εντυπωσιακή και σέξι Σοφία, η οποία έχει κερδίσει το προσωνύμιο «Η Ελληνίδα Σίντι Κρόφορντ», θα επιστρέψει στην Αμερική αφού την καλούν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τότε η απόσταση θα δοκιμάσει τη σχέση τους. Το ζευγάρι πέρασε κάποιες ημέρες του καλοκαιριού στη Ρόδο.

Το Νησί των Ιπποτών είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή και περνά εκεί σχεδόν κάθε καλοκαίρι του. Φέτος στην παρέα του, εκτός από τους καλούς του φίλους, ήταν και η Σοφία Χαρμαντά, με την οποία πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές. Οι δυο τους ήρθαν κοντά και το ενδιαφέρον του ενός για τον άλλο δεν άργησε να εκδηλωθεί.

Ομως, επειδή βρίσκονται ακόμα στην αρχή της σχέσης τους, τόσο ο Νίνο όσο και η Σοφία διατηρούν, σύμφωνα με τη Realnews, διακριτική στάση και έχουν μοιραστεί το ειδύλλιό τους μόνο με πολύ κοντινά τους άτομα. Οι δυο τους, χωρίς να αφήνουν λεπτό μόνους τους καλούς τους φίλους, γύρισαν όλες τις παραλίες της Ρόδου, επισκέφθηκαν τα αγαπημένα μέρη του τραγουδιστή στο νησί, ενώ έδωσαν το «παρών» και στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου σε γνωστό beach bar.

Το καλλίγραμμο μοντέλο, που φιγουράρει στην καμπάνια των γνωστών πολυτελών ξενοδοχείων «Le Meridien», μπορεί να περνά όμορφα στο πλευρό του Νίνο, όμως ετοιμάζει βα λίτσες για τη Νέα Υόρκη, αφού οι επαγγελμα τικές προτάσεις «τρέχουν» και δεν μπορεί να μείνει παραπάνω στην Ελλάδα. Η απόσταση θα βάλει τη σχέση τους σε άλλη τροχιά και θα αποδείξει αν ήταν ένας απλός ενθουσιασμός ή κάτι παραπάνω, που δεν θα ξεθωριάσει από τα φθινοπωρινά πρωτοβρόχια.

gossip-tv.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *