
Την αναβολή του εντός έδρας αγώνα της Κυριακής (30/9) για την πρεμιέρα του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής ανακοίνωσε η διοίκηση του Ιάλυσου.
Μπορεί το παιχνίδι του Ιάλυσου με τον Παλληνιακό για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής να είχε οριστεί να γίνει την Κυριακή (30/9), ωστόσο τελικά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.
Η διοίκηση της ομάδας της Ρόδου με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστή την αναβολή του αγώνα, καθώς η ομάδα της Ανατολικής Αττικής λόγω της κακοκαιρίας δεν μπορεί να μεταβεί στην Ρόδο για την διεξαγωγή του αγώνα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει ότι ο αυριανός αγώνας με αντίπαλο τον Παλληνιακό αντικαταβάλλεται καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Παλληνιακού να ταξιδέψει στο νησί μας.»
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.