ροή ειδήσεων

Συνεχείς συλλήψεις για λαθραία καπνικά είδη στη Λέρο



Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ακινητοποίησαν για έλεγχο τους αλλοδαπούς ηλικίας 36 και 24 χρόνων και στις αποσκευές τους βρήκαν 108 πακέτα τσιγάρων και δυο συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους ενός κιλού και 30 γραμμαρίων
Δεν περνάει μέρα που να μην συλληφθούν λαθρέμποροι καπνικών ειδών στη Λέρο, η οποία φαίνεται πως έχει μετατραπεί σε «σταυροδρόμι» της διακίνησης των λαθραίων προϊόντων στα Δωδεκάνησα! Τελευταίοι συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί, μόλις αποβιβάστηκαν στο νησί από το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ακινητοποίησαν για έλεγχο τους αλλοδαπούς ηλικίας 36 και 24 χρόνων και στις αποσκευές τους βρήκαν 108 πακέτα τσιγάρων και δυο συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους ενός κιλού και 30 γραμμαρίων, όλα χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Τα προϊόντα καπνού κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Λέρου για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί.

Ένα 24ωρο νωρίτερα, οι αστυνομικοί του νησιού που ερευνούν καθημερινά την υπόθεση του λαθρεμπορίου, είχαν κάνει έρευνα στην κατοικία ενός 31χρονου αλλοδαπού και είχαν κατάσχει άλλα 20 λαθραία πακέτα τσιγάρων και 20 συσκευασίες καπνού συνολικού βάρους ενός κιλού. Και οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *