ροή ειδήσεων

ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ: Προχωράμε αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας για μία καλύτερη Ρόδο προς όφελος όλων των πολιτών!



Η παράταξη Ροδίων Όραμα και ο επικεφαλής μας Στράτος Καρίκης άνοιξε πρώτη την κούρσα της διεκδίκησης του δήμου της Ρόδου. Σε απάντηση όλων όσων θέλουν να διαδίδουν ότι τρεπόμαστε σε “άτακτη φυγή”, ότι αφομοιωνόμαστε, ότι εντασσόμαστε σε άλλους “ισχυρούς συνδυασμούς”, απαντάμε ότι δεν υποχωρούμε. Δεν ετέθη ποτέ τέτοιο θέμα για εμάς! Προχωρούμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει, με στόχο να κάνουμε πραγματικότητα το όραμά μας για τη Ρόδο μας, μία Ρόδο αντάξια των προσδοκιών των συμπολιτών μας.

Έχουμε ταχθεί υπέρ ενός ανοιχτού δήμου, ενός δήμου με ένα απλό και προσιτό δήμαρχο, ένα δήμαρχο που μεγάλωσε και είναι μέσα στην κοινωνία, ένα δήμο όπου κυρίαρχος θα είναι ο πολίτης! Ως παράταξη μένουμε μακριά από τις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις, βάζοντας πάνω απ’ όλα την ίδια την κοινωνία, τις ανάγκες και τα προβλήματά της. Είμαστε κομμάτι της κοινωνίας και γνωρίζουμε καλά που πονά. Είμαστε κοντά στον πολίτη πριν και μετά.

Συγκροτούμε ένα πολυσυλλεκτικό συνδυασμό, ο οποίος απαρτίζεται από ανθρώπους από κάθε πολιτικό χώρο, ανθρώπους νέους αλλά και άφθαρτα και έμπειρα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης που έχουν ιδέες και όραμα και δεν σκοπεύουν να αποτελέσουν το συμπλήρωμα, καμιάς μικρής, κλειστής ομαδούλας με συγκεκριμένα συμφέροντα εκπορευόμενης από συγκεκριμένα κέντρα.

Στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις και μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για την πορεία που διανύσαμε. Είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους που θα πλαισιώνουν το συνδυασμό μας. Η δική μας μοναδική «εξάρτηση», είναι η αγάπη των συμπολιτών μας και η αγωνία μας να τους υπηρετήσουμε ανταποδίδοντάς τους την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν καθημερινά.


Η ελπίδα των συμπολιτών μας και η εμπιστοσύνη τους απέναντί μας, μας γεμίζει με ευθύνη, να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και εγγυόμαστε ότι ως νέα δημοτική αρχή, θα είμαστε συμπαραστάτες του κάθε πολίτη, μένοντας μακριά από κάθε είδους εξαρτήσεις!


Για την παράταξη ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ

Στράτος Καρίκης

Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *