ροή ειδήσεων

Κύριοι της ΕΠΟ, πάμε ένα… μικρό ταξίδι από τον Πύργο, στη Ρόδο;



Μίλαγα με έναν εκλεκτό συνάδελφο από τον Πύργο, και δεν άργησα να καταλάβω ότι οι εξυγιαντές του Πάρκου στο Γουδή, έγραψαν για άλλη μία φορά ιστορία.

Αυτή τη φορά, για την ακρίβεια, ξεπέρασαν τον εαυτό τους με τον ορισμό έκτρωμα που στέλνει τις ομάδες της Ηλείας και της Αχαΐας μαζί με τα Δωδεκάνησα και την ΕΠΣΑΝΑ, στον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ εθνικής, για τη νέα περίοδο.

Ο Πανηλειακός λοιπόν, θα πρέπει να ξεκινήσει οδικώς από τον Πύργο για Αθήνα και από αεροπορικώς ή ακτοπλοϊκώς για τη Ρόδο για να αντιμετωπίσει τον Διαγόρα. Πόσο να αντέξει οικονομικά η ομάδα του Πύργου και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της συγκεκριμένης Ένωσης; Όχι πολύ, είναι η απάντηση, άρα θα κατέβει από το τρένο της ανόδου.

Από πού είναι ο Διαγόρας; Από τη Ρόδο. Ποιανού ιδέα φέρεται να ήταν το συγκεκριμένο έκτρωμα; Του Παναγιώτη Διακοφώτη, προέδρου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου (ο ίδιος πάντως, το αρνείται). Καταλάβατε λοιπόν, γιατί φωνάζουν στον Πύργο, και όχι μόνο εκεί;

Χίλια δίκια έχουν οι τρεις Ενώσεις από πού να τα βρουν; Από την ΕΠΟ; Αυτή έχει το νου της στην εξυγίανση και δεν τους δέχθηκε καν, κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για να ακούσει τα παράπονα της. Διε-γραμμένες, τις είχε. Γι’ αυτό λοιπόν, εξέδωσαν την ανακοίνωση και αποχωρούν από το πρωτάθλημα.

Πως να τα βγάλουν πέρα; Περίπου 15.000 υπολογίζουν ότι θα αυξηθεί το μπάτζετ τους. Δεν είναι πολλά; Δύο μηνιάτικα των golden boys στο Πάρκο Γουδή ή σχεδόν ένα του Πορτογάλου Μέλο Περέιρα είναι.

Ας τσοντάρουν λοιπόν, οι εξυγιαντές μπας και σωθεί το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ή ας δώσει ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης τηλεοπτικό συμβόλαιο και λεφτά στη συγκεκριμένη κατηγορία. Δεν είναι άσχημη ιδέα…

Καληνύχτα σας κύριοι στην ΕΠΟ. Τίποτα όρθιο δεν έχετε αφήσει…

Υ.γ. Κουιζάκι από τα ενδότερα της ΕΠΟ. Ποιος υψηλά αμειβόμενος δημοσιογράφος της Ομοσπονδίας δεν ξέρει να ανεβάζει ειδήσεις στο site της Ομοσπονδίας και πόση ώρα χρειάστηκε να «ανέβει» στο www.epo.gr η πρόσφατη ανακοίνωση της ΚΕΔ;

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *