ροή ειδήσεων

Απίστευτο: Έτρωγε τα νύχια της και έπαθε καρκίνο – Της έκοψαν τον αντίχειρα


Όλα ξεκίνησαν το 2014 όταν η Courtney Whithorn ανέπτυξε την άσχημη συνήθεια να τρώει τα νύχια της, ως αποτέλεσμα του εκφοβισμού που δεχόταν από τους συμμαθητές της. Σήμερα, η 20χρονη κοπέλα και φοιτήτρια ψυχολογίας, έχει υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του αντίχειρα, ύστερα από την εμφάνιση μιας σπάνιας μορφής καρκίνου του δέρματος.

Παρόλο που φοβήθηκε όταν το δάχτυλό της άρχισε να μαυρίζει, η κοπέλα ντρεπόταν πολύ για την πράξη της και το κράτησε κρυφό από φίλους και οικογένεια για τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Όταν τελικά αποφάσισε να πάει στον γιατρό, ανακάλυψε ότι είχε προκαλέσει τέτοιο τραυματισμό στο νύχι της που εξελίχθηκε σε σπάνια μορφή καρκίνου, γνωστή ως φακοειδές μελάνωμα των άκρων.

Παρά το γεγονός ότι υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις για να απομακρύνει τον καρκίνο, η 20χρονη αναγκάστηκε τελικά να υποβληθεί σε ακρωτηριασμό του αντίχειρα την περασμένη εβδομάδα.

«Όταν διαπίστωσα ότι το δάγκωμα των νυχιών μου ήταν η αιτία του καρκίνου, κατατρόμαξα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Αν σκεφτεί κανείς πόσα παιδιά δαγκώνουν τα νύχια τους, είναι τρομακτικό τι μπορεί να συμβεί. Ο πλαστικός χειρουργός μου έστειλε μήνυμα λέγοντάς μου ότι το πρωτόκολλο γι’ αυτό το μελάνωμα, επειδή είναι τόσο σπάνιο, είναι ο ακρωτηριασμός. Με έπιασε πανικός. Ούρλιαζα, δεν είχαμε μιλήσει ποτέ για ακρωτηριασμό».

Παρά το γεγονός ότι η επέμβαση ήταν επιτυχής, η Courtney δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμα με αυτή την ιστορία: «Οι γιατροί θα με παρακολουθούν για τα επόμενα πέντε χρόνια και θα κάνω συχνά εξετάσεις αίματος».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *