ροή ειδήσεων

Φώτης Γιορδαμνής: Ένας youtuber/influencer που ζητά να του πουν οι φίλοι του πού να δωρίσει τα χρήματα που κέρδισε!



Ο Φώτης Γιορδαμνής είναι ένα νεαρό παιδί από την Ελεούσα, ο οποίος, ταυτόχρονα, έχει έναν τίτλο που ίσως λίγοι να τον γνωρίζουν: Ένας youtuber/influencer που συμμετέχει σε διεθνείς αγώνες με πολύ σημαντικά χρηματικά έπαθλα. Ο Φώτης, λοιπόν, πρόσφατα, κέρδισε ένα σημαντικό ποσό και μάλιστα ζήτησε από τους φίλους του αλλά και κατ΄ επέκταση από τους κατοίκους του νησιού μας να του πουν πού να δωρίσει τα χρήματα που κέρδισε! Ο ίδιος, λοιπόν, μιλώντας για την ασχολία του αυτή μας είπε τα εξής:

Η εταιρία του παιχνιδιού PUBG (Battlegrounds) κάλεσε τόσο εμένα όσο κι έναν συνεργάτη/φίλο μου τον CaptainPanez για να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα σε ένα Φιλανθρωπικό Τουρνουά που οργάνωναν στο μεγαλύτερο Gaming Festival στον κόσμο την Gamescom όπου γίνεται κάθε χρόνο στην Κολωνία της Γερμανίας.

Το συνολικό έπαθλο του τουρνουά ήταν 500.000 Ευρώ. Υπήρχαν 32 ομάδες των δύο ατόμων, από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Από το τουρνουά αυτό κατάφερα να μαζέψω το συνολικό ποσό των 6.750 Ευρώ και ο φίλος/συνεργάτης μου CaptainPanez άλλα 8.750 Ευρώ.

Αυτά τα χρήματα πρόκειται να τα δωρίσουμε σ΄ έναν Ελληνικό φιλανθρωπικό οργανισμό της αρεσκείας μας.

Ακόμη δεν έχω αποφασίσει πού θα τα δώσω γι΄αυτόέχω ζητήσει από τους fans μου να μου πουν πού θα ήθελαν να δοθούν τα χρήματα.



Ξεκίνησα το κανάλι τον Σεπτέμβρη του 2012 όταν ήμουν 15 χρονών. Τότε το χόμπι μου ήταν να παίζω παιχνίδι και να ανεβάζω βίντεο στο youtube με εμένα να παίζω.

Όταν πήγα 18 χρόνων αποφάσισα να μετακομίσω Αθήνα για σπουδές, κι επειδή το κανάλι μου πήγαινε καλά άρχισα να έχω χορηγίεςαπό διάφορες μεγάλες εταιρίες. Αυτό μου έδωσε το πάτημα να συνεχίσω αυτό που κάνω αλλά επαγγελματικά πλέον.

Πριν από 1 χρόνο εγώ και άλλοι 3 συνεργάτες μου είχαμε μια ιδέα να μετακομίσουμε και οι 4 μαζί σε ένα μεγάλο σπίτι έτσι ώστε να εργαζόμαστε παρέα μέσα από εκεί. Μετά από 8 μήνες οργάνωσης και συνεννόησης με εταιρίες όπως Cosmote, Dell, Ikea, Razer και άλλες.

Καταφέραμε δηλαδή να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Ποιος δεν θα ήθελε συγκάτοικοι με τους φίλους του και ταυτόχρονα να δουλεύουν μαζί σαν ομάδα.



Αυτό είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο και πρωτότυπο για την Ελλάδα και χρειάστηκε πάρα πολύ δουλειά και αφοσίωση για να επιτευχθεί.
Ακόμη και στην Ελλάδα της κρίσης αν κυνηγήσεις τα όνειρα σου με σκληρή δουλειά αφοσίωση και τα σωστά άτομα δίπλα σου σίγουρα μπορείς να τα πραγματοποιήσεις.
Εμείς, ύστερα από τα προαναφερόμενα τι άλλο θα μπορούσαμε να προσθέσουμε εκτός από ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και φυσικά να συνεχίσει με το ίδιο μεράκι σ΄ αυτό που κάνει!

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *