ροή ειδήσεων

Διαγόρας - Ιάλυσος 0-1



Στο ντέρμπι του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής ο Ιάλυσος πήρε ένα μεγάλο «διπλό» στην έδρα του Διαγόρα, με γκολ του Περογραμβράκη στο 25ο λεπτό. Πίεσαν στο δεύτερο οι γηπεδούχοι αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.


Ο Ιάλυσος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα απείλησε την εστία του Φυλαχτού. Η απάντηση του γηπεδούχου Διαγόρα ήρθε 5 λεπτά αργότερα με το σουτ του Μουκίδη να μπλοκάρει με ευκολία ο Ανδρούτσος.


Στο 15ο λεπτό ο αγώνας πήρε... φωτιά με τον διαιτητή της αναμέτρησης να αποβάλει Προβατίδη και Στεφανίδη, με αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες να μείνουν με 10 παίκτες αρκετά νωρίς.

Μετά τις δύο αποβολές το παιχνίδι είχε αρχίσει να παίρνει μία άγρια ομορφιά, μιας και ο ρυθμός είχε ανέβει. Στο 25ο λεπτό του αγώνα λοιπόν και στην πρώτη σημαντική φάση μετά την αποβολή, ο Ιάλυσος άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Περογαμβράκη έξω από την περιοχή.



Το παιχνίδι είχε αρχίσει να γίνεται αρκετά σκληρό, με τον διαιτητή να «σφυρίζει» συνέχεια και να «μοιράζει» κίτρινες κάρτες.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν, αλλά ο ρυθμός του αγώνα ήταν αρκετά αργός. Στο 56ο λεπτό ο Διαγόρας έφτασε μία ανάσα από το να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Συγκεκριμένα το σουτ του Μπαξεβάνου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ανδρούτσου.

Η πίεση των γηπεδούχων συνεχίστηκε με τον Διαγόρα να φεύγει στην αντεπίθεση, αλλά ο Χατζησάββας δεν έκανε τη σωστή επιλογή στην τελική προσπάθεια. Ο Διαγόρας πίεζε συνεχώς με στημένες φάσεις, αλλά η άμυνα του Ιάλυσου ανταποκρινόταν σωστά. Μάλιστα στο 93ο λεπτό του αγώνα ο Διαγόρας έχασε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία να ισοφαρίσει, με τον Xατζησάββα να κάνει το πλασέ μέσα από την περιοχή και την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ και πάλι.

Τελικά ο Ιάλυσος, παρά την πίεση που δέχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχε μία σημαντική νίκη.

Διαγόρας (Νίκος Παντελης): Φυλαχτος, Γερολυμος, Παγώνης, Κρητικός, Προβατίδης, Μπαξεβάνος, Γιώργου (65΄Μπουρλάκης), Μουκίδης (28΄Καρπαθάκης) ( 90΄Τσαγκάρης) , Χατζησάββας, Γλυνός (74¨ Δήμας), Ντουαλα

Ιάλυσος (Θανάσης Τερζής): Ανδρούτσος, Κόλα (76΄Αθανασίου), Σταυλάς (91΄Αρχοντούλης), Μακρυδημητρης, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Περογαμβρακης (68΄ Χειμωνέττος), Μισέλ, Στεφανίδης, Δελαπορτας, Κορετα (46΄Βελλίνης)

https://www.sdna.gr 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *