ροή ειδήσεων

Ιάλυσος Ρόδου - Παλληνιακός 3-2



Μια ακόμα νίκη πέτυχε ο Ιάλυσος ο οποίος κέρδισε με 3-2 τον Παλληνιακό στο Οικονομίδειο, σε εξ αναβολής αγώνα για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.


Την τέταρτη σερί του νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε ο Ιάλυσος, ο οποίος σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας του 6ου όμιλου. Στα του παιχνιδιού η ομάδα του Θανάση Τερζή ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 19΄ είχε την πρώτη του καλή στιγμή να ανοίξει το σκορ, το πλασέ όμως του Γεωργίου αποκρούστηκε με τα πόδια από τον Τσάκαλο.


Με το πέρας της ώρας οι «τοξοβόλοι» ενέτειναν την πίεση τους προκειμένου να φτάσουν στο γκολ, κάτι που είχε σαν συνέπεια στο 25΄ να απειλήσουν εκ νέου, με την εκτέλεση φάουλ του Μίσελ να περνά ελάχιστα άουτ από το τέρμα των φιλοξενούμενων. Ότι δεν κατάφεραν στην φάση αυτή οι Ροδίτες, το πέτυχαν στο 26΄, με το πλασέ του Δελαπόρτα να καταλήγει στα δίχτυα και να κάνει με τον τρόπο αυτό το 1-0.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα ο Ιάλυσος πίεσε προκειμένου να φτάσει στην επίτευξη ενός ακόμα τέρματος, που θα του έδινε μαξιλαράκι ασφαλείας. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί στην φάση του 41΄, το σουτ όμως του Περογαμβράκη δεν είχε την κατάληξη που αυτός ήθελε με συνέπεια, το ήδη υπάρχον σκορ να διατηρηθεί μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.


Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 50΄ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματά τους, χάρη σε αυτογκόλ του Αρκούδα, ωστόσο η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ κατάφερε στο 54΄ να μπει εκ νέου στο παιχνίδι, χάρη σε σουτ του Ζέλο μειώνοντας σε 2-1.Έπειτα από το τέρμα αυτό ο Ιάλυσος έψαξε το 3-1, το οποίο σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να είχε πετύχει. Αρχικά στο 60΄ όταν ο Τσάκαλος νίκησε σε τε α τετ τον Ρεκλείτη και εν συνεχεία στο 62΄ με την κεφαλιά του Περογαμβράκη να καταλήγει άουτ.

Ότι δεν μπόρεσαν να πετύχουν στις δύο αυτές περιπτώσεις οι Δωδεκανήσιοι, το πέτυχαν στο 80΄ με το εύστοχο πέναλτι του Μίσελ, έπειτα από το χέρι στο οποίο υπέπεσε ο Δημητρίου. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 3-2 στο 93΄ με τέρμα του Κωστόπουλου, αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό του αγώνα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *