ροή ειδήσεων

Η φωτογραφία της νύφης που συγκίνησε όλο τον πλανήτη: Δεν πρόλαβε να τον παντρευτεί ποτέ...



Θα έπρεπε να είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της, όμως η μοίρα τής επεφύλασσε ένα άσχημο παιχνίδι. Η Αμερικανίδα Τζέσικα Πάτζετ ήταν προγραμματισμένο να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της στις 29 Σεπτεμβρίου. Ένα τροχαίο, όμως, άλλαξε τα πάντα, αφού ο αρραβωνιαστικός της βρήκε τραγικό θάνατο.


Το δυστύχημα συνέβη τον Νοέμβριο του 2017. Ο Κένταλ Τζέιμς Μέρφι ήταν εθελοντής πυροσβέστης και σκοτώθηκε όταν ο συνάδελφός του που ήταν και ο οδηγός έπεσε πάνω σε τρία οχήματα την ώρα που πήγαιναν σε ένα περιστατικό.


Δέκα μήνες αργότερα, η Τζέσικα φόρεσε το νυφικό της και επισκέφτηκε τον τάφο του αγαπημένου της, την ημέρα που ήταν προγραμματισμένος ο γάμος τους. Η συναισθηματική φόρτιση ήταν μεγάλη, ενώ όλοι οι αγαπημένοι της βρίσκονταν στο πλάι της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Η μητέρα του Κένταλ είχε κανονίσει ένας φωτογράφος να τραβήξει φωτογραφίες της θλιμμένης νύφης, πιστεύοντας ότι κάτι τέτοιο θα τη βοηθούσε να επανέλθει.


Ο φωτογράφος απαθανάτισε καρέ-καρέ την προετοιμασία της στο σπίτι της, όπως γίνεται και στους κανονικούς γάμους, μέχρι και την ώρα που έφτασε στον τάφο και ξέσπασε σε λυγμούς. Σε ορισμένες φωτογραφίες φαίνεται και ο Κένταλ, ο οποίος έχει προστεθεί με τη διαδικασία του fotoshop.

Δείτε στην γκάλερι τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης



Πηγή φωτογραφιών facebook

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *