ροή ειδήσεων

Βετούλας: «Τιμώρησε τα λάθη μας ο αντίπαλος, δεν έχω παράπονο από τα παιδιά»



Ο Χολαργός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Κολοσσού Ρόδου, σύμφωνα με τον Νίκο Βετούλα, που παρά την ήττα του Κολοσού Ρόδου τόνισε να μην έχει παράπονα από τους παίκτες του. «Πλασματικό το σκορ», σχολίασε. 


Στα λάθη της ομάδας στο επιθετικό κομμάτι και στα επιθετικά ριμπάουντ στάθηκε ο Νίκος Βετούλας μετά την ήττα (74-60) του Κολοσσού Ρόδου από τον Χολαργό, που πήρε την πρώτη του νίκη σε επίπεδο Α1.

«Το σκορ στο τέλος θεωρώ ότι ήταν πλασματικό, αλλά ας προσέχαμε», επεσήμανε ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συν. Τύπου

«Συγχαρητήρια στον Χολαργό για τη νίκη του. Θεωρώ ό,τι έγινε ένα σκληρό παιχνίδι για 34-35 λεπτά, όπου ήμασταν πίσω στο σκορ με 6 πόντους. Σ' εκείνο το σημείο δείξαμε ότι δεν είχαμε το καθαρό μυαλό που χρειάζεται για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Στην επίθεση κάναμε πολλά λάθη και μας τιμώρησε ο Χολαργός.

Σε σχέση με το πρώτο ματς του πρωταθλήματος είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια. Περιορίσαμε την καλή κυκλοφορία της μπάλας του Χολαργού, αλλά μας στοίχισαν τα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε ο αντίπαλος και τα εύκολα λάθη. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Δεν μπορώ να πω ότι παίξαμε έξυπνα, αλλά αυτό είναι κάτι που βαραίνει τα γκαρντ.

Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και αν δεν είσαι έτοιμος, η οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να σε σκοτώσει... Το σκορ στο τέλος θεωρώ ότι ήταν πλασματικό, αλλά ας προσέχαμε».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *