ροή ειδήσεων

ΚΡΕΜΑΣΤΗ: Γιατί θέλουν να κλείσουν το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας;



Κάποιοι αποφάσισαν και θέλουν να κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Κρεμαστή! Μια αψυχολόγητη απόφαση, η οποία έχει ξεσηκώσει τους κατοίκους του Δημοτικού αυτού Διαμερίσματος, οι οποίοι προσπαθούν να μεταπείσουν τους αρμόδιους να την αλλάξουν, καθώς είναι γνωστό ότι εξυπηρετεί τις ανάγκες όχι μόνο της Κρεμαστής, αλλά και άλλων γειτονικών χωριών!

Πιο απλά, θα περίμενε κάποιος να αναβαθμίσουν το υποκατάστημα, προκειμένου να εξυπηρετεί καλύτερα τον κόσμο και ιδιαίτερα όλους εκείνους τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας.

Αλλά, δυστυχώς, αντ΄ αυτού, πήραν απόφαση να το κλείσουν υποβάλλοντας έτσι, σε απίστευτη ταλαιπωρία όλους αυτούς τους ανθρώπους. Επίσης, εκείνο που θα περίμενε κανείς είναι να ξεσηκωθεί ο κόσμος και ν΄ απαιτήσει την παραμονή του υποκαταστήματος, αλλά, όπως παρατηρείται πάντα, καμία αντίδραση, κι από κανέναν!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έχουν δοθεί εντολές σε υπηρεσιακό επίπεδο, ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα που διανύουμε, στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Κρεμαστή, πρέπει να ξεκινήσει σταδιακή άρση λειτουργίας του καταστήματος!

Η απόφαση, η οποία αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, καθώς, όπως προαναφέραμε, το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετεί χιλιάδες συναλλασσόμενους (κυρίως μεγάλης ηλικίας) που προσέρχονται από τα χωριά της δυτικής πλευράς του νησιού μας.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα (περιστολή δαπανών κλπ) που επικαλούνται οι επιτελείς της Εθνικής Τράπεζας, είναι και το ενοίκιο για το κτιριακό συγκρότημα που στεγάζεται η Τράπεζα το οποίο χαρακτηρίστηκε υψηλό.



Σε κάθε περίπτωση, προκαλεί ερωτηματικά μια τέτοια απόφαση (της αναστολής λειτουργίας δηλαδή του υποκαταστήματος) αφού ο όγκος των συναλλαγών δεν δικαιολογεί κάτι τέτοιο. Πέρα από το γεγονός ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι ούτε Μηχάνημα Αυτόματης Εξυπηρέτησης δεν θα μείνει!!!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/10/18 14:26

    Οι τραπεζες δεν λογαριαζουν τιποτα, βλεπουν μονο τους αριθμους , ολα τα μικρα θα καταστήματα θα κλεισουν, για καθε τραπεζα θα μεινουν 2 με 3 καταστήματα το πολύ και αυτα στο εμπορικα κεντρο της Ρόδου. (Βλέπε Πειραιως).
    Η νεα ταξη πραγματων τα θελει ολα ηλεκτρονικα-ψηφιακα!!!! Ασε που ερχονται συγχωνευσεις τραπεζων λογω των προβληματων ρευστότητας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/10/18 14:43

    να ειναι μονο τραπεζα? εχουν εγκαταλειψει το χωριο κλειστα μαγαζια παραλια χαλια φωτισμος μηδεν ....εχουμε γινει το ζεφυρι της ροδου....κριμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/10/18 16:52

    Ολα στο κεντρο της Ρόδου !!! για ποια αποκεντρωση μιλάμε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/10/18 16:56

    Μήπως με το ιδιο σκεπτικο θα κλεισουν και αυτο του Αρχαγγέλου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *