ροή ειδήσεων

Πήρε τα λεφτά της εκδρομής και έγινε «καπνός»!



Ένα σοβαρό περιστατικό απάτης με "πρωταγωνιστή" τουριστικό πράκτορα από την Αθήνα και θύματα 87 ανθρώπους από όλη την Κρήτη, καταγγέλλει ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης.


Σύμφωνα με την καταγγελία και πληροφορίες του Flashnews, ο σύλλογος είχε διοργανώσει την καθιερωμένη ετήσια εκδρομή εκτός Κρήτης – και συγκεκριμένα στο Μεσολόγγι – συνδυάζοντας το ταξίδι με λουτροθεραπείες. Στην εκδρομή είχαν δηλώσει συμμετοχή 87 μέλη και φίλοι του Συλλόγου, προπληρώνοντας εξολοκλήρου το συνολικό ποσό της εκδρομής.

Την Κυριακή, όπου ήταν προγραμματισμένη η ημερομηνία αναχώρησης από τα λιμάνια των Χανίων και του Ηρακλειου, οι συμμετέχοντες βρέθηκαν προ εκπλήξεως καθώς πληροφορήθηκαν οτι οι σχετικές κρατήσεις δεν είχαν γίνει και ο πράκτορας ήταν εξαφανισμένος. Κάθε προσπάθεια μελών του Συλλόγου να επικοινωνήσουν με τον πράκτορα «φάντασμα», έπεσε στο κενό καθώς το κινητό τηλέφωνο που είχε θέσει στη διάθεση των εκδρομέων για επικοινωνία, ήταν διαρκώς απενεργοποιημένο.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews ο συγκεκριμένος πράκτορας ισχυρίστηκε οτι είχε γραφείο στην Αθήνα, ενώ την υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στην πρωτεύουσα όσο και στο Ηράκλειο.

Πηγή: flashnews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *