ροή ειδήσεων

Μετά τα δύσκολα, γάμος για τον γνωστό τραγουδιστή! Παντρεύτηκε την αγαπημένη του στη Ρόδο! [pics]



Πέρασε πολλά και δύσκολα αλλά χθες ήταν μια από τις πιο χαρούμενες μέρες της ζωής του. Ο γνωστός τραγουδιστής μετά τις δύσκολες μέρες, χαμογελάει ξανά στο πλευρό της αγαπημένης του.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης παντρεύτηκε χθες στη Ρόδο, την αγαπημένη του και ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στο γάμο του αλλά και όσους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί! Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στον Ιερό Ναό της Παναγιάς Καθολικής Κρεμαστής και είχε στο πλευρό του και τα παιδιά τους. Ο Γιώργος έχει δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του και η Κατερίνα τρία από τον δικό της.



«ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!!!!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΕΧΘΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΣ….
ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ….ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ….ΤΙΜΗ ΜΑΣ!!!!!ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ…ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ»έγραψε ο τραγουδιστής στο προφίλ του στο facebook



Ο Γιώργος πλέον ασχολείται στο νησί των Ιπποτών με την επιχείρησή του. Έχει αφήσει πίσω του το τραγούδι για λόγους υγείας έπειτα από ένα καρδιακό επεισόδιο που υπέστη. Στο παρελθόν, ταξίδευε πολύ για τη δουλειά του -τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Αθήνα- αλλά τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στη γενέτειρά του. Εκεί, πήρε και την μεγάλη απόφαση να σταματήσει την αγαπημένη του ενασχόληση με το τραγούδι και να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στον εαυτό του.

Πέρασε άλλωστε δύσκολες στιγμές αφού τρεφόταν μόνο με 60 γραμμάρια τροφής, έχοντας χάσει 187 ολόκληρα κιλά. Μια αποτυχημένη επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού μανικιού το 2006, προκειμένου να χάσει βάρος, αφού ζύγιζε 267 κιλά, ήταν η αρχή της ταλαιπωρίας του για πολλά χρόνια. Έχασε και τον αδερφό του την εποχή εκείνη και η μητέρα του περνούσε πολύ δύσκολα και άσχημα ενώ ήρθε και ο χωρισμός από τη σύζυγό του Φωτεινή και μητέρα των παιδιών του την ίδια περίοδο.

tlife

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *