επικαιρότητα

«Unsend»: Έρχεται η νέα λειτουργία του Facebook που αλλάζει τα δεδομένα!Το Facebook είχε ανακοινώσει τον Απρίλιο ότι σκοπεύει να κάνει σύντομα διαθέσιμη την επιλογή «unsend» στα μηνύματα μέσω Messenger, που θα επιτρέπει στους χρήστες να ακυρώνουν την αποστολή των μηνυμάτων τους. Τελικά, έξι μήνες μετά την ανακοίνωση, διέρρευσαν screenshots από τις δοκιμές αυτής της λειτουργίας, αναπτερώνοντας τις ελπίδες μας ότι ο Ζούκερμπεργκ θα τηρήσει την υπόσχεσή του!

Η Jane Manchun Wong ανέβασε screenshots από τη λειτουργία «unsend» κατευθείαν από την πηγή και τις δοκιμές του κώδικα.
Όταν λοιπόν επιλέξει κανείς «διόρθωση» στα μηνύματα σε μια συνομιλία, εμφανίζεται η επιλογή του «Unsend Message», το οποίο θα εμφανίζεται πάνω απ’ το «Delete Message». Εάν επιλέξεις το unsend, τότε εμφανίζεται ένα pop up που σου λέει να επιβεβαιώσεις την επιλογή: «Το μήνυμά σας θα διαγραφεί από τη συζήτηση και τα εισερχόμενά σας». Η επιλογή αναίρεσης αποστολής μηνύματος στο Messenger θα έχει ένα χρονικό περιθώριο, που σύμφωνα με την Wong θα είναι περίποτ 30 δευτερόλεπτα απ’ τη στιγμή που το έστειλες.

Δεν είναι σαφές πότε η εταιρεία άρχισε να δοκιμάζει το χαρακτηριστικό ούτε και πότε θα είναι διαθέσιμη για τους χρήστες. Προς το παρόν, η λειτουργία έχει αδυναμίες και προβλήματα καθώς αν ο χρήστης επιλέξει «unsend» το μήνυμα διαγράφεται μόνο από τα εισερχόμενά του και όχι από αυτά του παραλήπτη.

Το Facebook επιβεβαίωσε ότι το «κουμπί» unsend θα έρθει κάποια στιγμή στο μέλλον αλλά χωρίς να διευκρινίσει το πότε: «Αν και δεν έχουμε τίποτα να ανακοινώσουμε σήμερα, έχουμε ήδη επιβεβαιώσει ότι σκοπεύουμε να σχεδιάσουμε ένα τέτοιο χαρακτηριστικό και αυτό εξακολουθεί να ισχύει» δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στο TechCrunch.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ναι καλησπέρα, μπορώ να πω το παράπονο μου?!!
Δεν υπάρχει ένας 24ωρος κλειδαρας δλδ έλεος

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά