ροή ειδήσεων

Νέα ήττα ο Κολοσσός Ρόδου εντός από τον Αρη με 61-72



Με κορυφαίους τους Σλαφτσάκη και Φλιώνη ο Άρης έβγαλε αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει μια σπουδαία νίκη μέσα στη Ρόδο επί του Κολοσσού και να ανασάνει βαθιά.

Νίκη τεράστιας βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας πέτυχε ο Αρης στην Ρόδο επικρατώντας του Κολοσσού με 72-61. Δεύτερη νίκη για την ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου στο πρωτάθλημα, που έπιασε πολύ καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρόσωπα του αγώνα για τον Αυτοκράτορα οι Σλαφτσάκης και Φλιώνης, που ήταν καθοριστικοί ειδικά στα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Ο Αρης… φόβισε τους οπαδούς του με την κακή παρουσία του πρώτου μέρους, ωστόσο στο δεύτερο ήταν πολύ καλύτερος, σημείωσε 46 πόντους και παρά την αστοχία τους στις βολές (14/22) πήρε το πολύτιμο ροζ φύλλο.

Οδυνηρή ηττα για τον Κολοσσό που πήγε στο 1-4, έχοντας τον Δημήτρη Μαυροειδή καλύτερο στο σημερινό ματς.

Ανώτερος ο Κολοσσός στο πρώτο ημίχρονο
Στο πρώτο ημίχρονο ο Κολοσσός, χωρίς να πιάσει καμία σπουδαία απόδοση και όντας αρκετά άστοχος κατάφερε να βρίσκεται διαρκώς μπροστά στο σκορ, πηγαίνοντας στο ημίχρονο με ένα πολύτιμο +8. Κι αυτό καθώς ο Αρης ήταν κακός, ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο, που σημείωσε μόλις 11 πόντους και δέχθηκε 18. Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου είχε 1/9 τρίποντα και 7/20 δίποντα, ενώ…. Κλασικά δεν εκμεταλλεύθηκε τις βολές που κέρδισε έχοντας το κάκιστο 9/15 στις πρώτες δυο περιόδους.

Οι κίτρινοι δεν είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους, δεν είχαν καλή δημιουργία (μόλις 4 ασίστ) και γενικότερα πήγαιναν σε ατομικές επιθέσεις οι περισσότερες εκ των οποίων βεβιασμένες. Το σκοράρισμα ερχόταν με το… σταγονόμετρο και ακόμη και ο Μποχωρίδης που είχε 8π. τους πέτυχε με μόλις 3/8 σουτ και 2/5 βολές!

Από την άλλη ο Κολοσσός είχε καλύτερη εικόνα, είχε καλύτερο passing game και έπαιρνε πόντους από διάφορους παίκτες του. Χαρακτηριστικοί οι 6 που πήρε από τον νεοφερμένο Πίνγκστον που έκανε το ντεμπούτο του με τους νησιώτες.

Ο Αρης προηγήθηκε με 9-12 στο 8’, όμως η συνέχεια ανήκε στην ομάδα του Βετούλα. Ο Κολοσσός ηγήθηκε στο σκορ με 26-18 και 30-24 πριν ο Ντιγκς ευστοχήσει στην εκπνοή του ημιχρόνου για το 34-26.



Βελτίωση μέσα από την άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο
Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν σαφώς βελτιωμένοι στην τρίτη περίοδο, γεγονός που προέκυψε από την αισθητά καλύτερη άμυνα που έπαιξαν. Περιόρισαν το σκοράρισμα των γηπεδούχων κυρίως μέσω του Μαυροειδή (πήγαινε αρκετά συχνά στις βολές), ενώ οι ίδιοι βασίστηκαν στους Σλαφτσάκη, Φλιώνη και Κάιζερ που έδωσαν λύσεις στην επίθεση.

Ο Αρης σημείωσε 21 πόντους στο διάστημα αυτό και μετά από τρίποντο του Σλαφτσάκη προσπέρασε για πρώτη φορά μετά το πρώτο δεκάλεπτο με 45-47 στο 29’.

Ηταν δεδομένο ότι το ματς θα εξελισσόταν σε… θρίλερ. Για αρκετά λεπτά στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Θεσσαλονικείς εμφάνισαν το κακό πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου. Λάθη και κούραση, καθώς και η απόφαση του Αγγέλου να «ξεχάσει» και πάλι στον πάγκο τον Βεργίνη οδήγησαν τον Αρη σε κακές επιθέσεις, φέρνοντας τον Κολοσσό σε θέση νικητή.





Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *