ροή ειδήσεων

«Βροχή» μολότοφ σε δρόμους των Εξαρχείων- Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη



Νεαρά άτομα πετούν πέτρες και βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών και μέσα από κτίριο του Πολυτεχνείου, ενώ παράλληλα επεισόδια σημειώνονται στις οδούς Στουρνάρη, Τοσίτσα και Τσαμαδού
Τα άτομα αυτά έχουν στήσει οδοφράγματα και πετούν δεκάδες βόμβες μολότοφ, πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα κατά αστυνομικών δυνάμεων που κάνουν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης
Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα στο ύψος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ)
Πραγματοποιήθηκαν οκτώ προσαγωγές, ενώ υπάρχουν και δύο τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας έχει τραυματιστεί στο κεφάλι
Επεισόδια σημειώνονται και έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ

Σφοδρά επεισόδια σημειώνονται έξω από το Πολυτεχνείο και στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, μετά την πορεία για τα 45 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Νεαρά άτομα πετούν πέτρες και βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών και μέσα από κτίριο του Πολυτεχνείου, ενώ παράλληλα επεισόδια σημειώνονται στις οδούς Στουρνάρη, Τοσίτσα και Τσαμαδού.

Τα άτομα αυτά έχουν στήσει οδοφράγματα και πετούν δεκάδες βόμβες μολότοφ, πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα κατά αστυνομικών δυνάμεων που κάνουν χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

Παράλληλα, ειδικό όχημα της ελληνικής αστυνομίας κάνει ρίψεις νερού επί της οδού Πατησίων προς την πλευρά του Πολυτεχνείου, όπου είναι συγκεντρωμένα αρκετά άτομα.

Στα συγκεκριμένα σημεία πετούν μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ.









Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη

Επεισόδια σημειώνονται και έξω από την Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ, όταν μετά το τέλος των πορειών για την επέτειο του Πολυτεχνείου, άγνωστοι έστησαν οδοφράγματα επί της οδού Εγνατία και έβαλαν φωτιές.

Με «ορμητήριο» την Πολυτεχνική Σχολή πετούν πέτρες, βόμβες μολότοφ και διάφορα άλλα αντικείμενα, στο τμήμα της Εγνατίας από την βόρεια πύλη της ΔΕΘ έως την οδό 3ης Σεπτεμβρίου.

Η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών. Οι καπνοί και τα χημικά έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα στην περιοχή.

Επεισόδια έξω από τη ΓΑΔΑ

Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα στο ύψος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ), στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όταν κουκουλοφόροι άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών.

Οι αστυνομικές δυνάμεις «απάντησαν» με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης για να απομακρύνουν τους ταραξίες, οι οποίοι κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Εξαρχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκαν οκτώ προσαγωγές, ενώ υπάρχουν και δύο τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.

Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην κρατική ασφάλεια.







(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *