ροή ειδήσεων

Φωτιά ξέσπασε στη Μαλώνα και έκαιγε καλάμια και θάμνους για δύο ώρες



Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη αυτή την ώρα. Η φωτιά ξέσπασε περί τις 8 το βράδυ στην περιοχή του Αίθωνα Αρχαγγέλου, προς την πλευρά της Μαλώνας.

Η φωτιά, κατά την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ρόδου, προκλήθηκε όταν αγρότης πήγε να κάψει ξερά χόρτα και του ξέφυγε.

Μέχρι τώρα, υπολογίζεται πως έχει κάψει δέκα στρέμματα.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής σπεύδουν από την πόλη της Ρόδου. Οι εκτιμήσεις λένε πως η φωτιά δεν μπορεί να ελεγχθεί εύκολα, λόγω του δύσβατου της περιοχής.


ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

21:00 Σε πλήρη εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η προσπάθεια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε στις 19:55 στην περιοχή του Αιθωνα στον Αρχάγγελο.

21:02 Στον τόπο της πυρκαγιάς επιχειρούν ήδη 10 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και αρκετοί εθελοντές.

21:02 Στον τόπο της πυρκαγιάς μεταβαίνει ο εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος κ. Χρήστος Ευστρατίου.

21:10 “Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και εναπομείναν προσωπικό της ΕΤΑΙ ΠΡΟΦΥΚΑ δίνουν μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς στον Αιθωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. Περιμένουμε την εξέλιξη , δήλωσε ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης κ. Χ Κόκκινος

21:12 Η φωτιά καίει καλαμιες κοντά στην Μαλώνα στην περιοχή Φούρνοι. Σύμφωνα με τον Αγαπητό Πάλλα, τέσσερα μικρά οχήματα της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ και δύο μεγάλα επιχειρούν στην περιοχή. Μαζί είναι η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δέκα οχήματα.

21:26 Την άποψη ότι δεν έχει ξεφύγει η κατάσταση με τη φωτιά εξέφρασε στον skyrodos.gr o αντιδήμαρχος κ. Αγ. Παλλας.

“Πιστεύω νότια η Πυροσβεστική θα θέσει γρήγορα υπό έλεγχο τη φωτιά. Μέχρι στιγμής έχουν καεί θάμνοι και καλαμιές. Σε μια ώρα όλα θα έχουν τελειώσει” δήλωσε ο κ. Πάλλας.

21:30 Υπό μερικό έλεγχο δίδεται η φωτιά από τον αντιδήμαρχο Αγαπητό Πάλλα. ΟΙ δυνάμεις ενεργούν ακόμη και θα παραμείνου στην περιοχή με τον φόβο αναζωπύρωσης.

Την άποψη ότι η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο εξέφρασε στο skyrodos.gr ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Τσιτσικάς.

“Είχαμε πυρκαγιά που απλώθηκε σε δύο μέτωπα στην κοιλάδα του Αιθωνα. Τα κλείσαμε γρήγορα και η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Παραμένουμε στην περιοχή για λόγους ασφαλείας”, εξήγησε ο κ. Τσιτσικάς.

” Η φωτιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες όλων” δήλωσε από τον Αιθωνα ο κ. Χρήστος Ευστρατίου.

21:33 Η φωτιά δίδετι υπό πλήρη έλεγχο. Μικροεστίες περιμετρικά σβήνονται από τις δυνάμεις πυρόσβεσης.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *