επικαιρότητα

ΚΙΝΑΛ για μπλακ άουτ στη Ρόδο: Οι πολίτες στο «σκοτάδι» κυριολεκτικά και μεταφορικά.Τι δήλωσε ο Γιώργος Αρβανιτίδης

Ο Υπεύθυνος Περιβάλλοντος και Ενέργειας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Αρβανιτίδης αναφορικά με το σημερινό «μπλακ άουτ» στη Ρόδο έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Αυτή τη φορά είναι το νησί της Ρόδου που έμεινε για περίπου τρεις ώρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λόγω γενικού «μπλακ άουτ» που προκλήθηκε από τεχνική βλάβη. Και ενώ είναι γνωστά τα προβλήματα, με τη Ρόδο να βιώνει αντίστοιχα φαινόμενα και πέρσι, δεν έχουν γίνει όλες οι οφειλόμενες ενέργειες για την αντιμετώπισή τους από πλευράς αρμοδίων.

Τα φαινόμενα χαμηλών φορτίων ρεύματος που υπάρχουν αυτή την εποχή στο νησί λόγω χαμηλής ζήτησης, και ο συνδυασμός τους με "αστοχίες" του συστήματος έχουν πρόσφατα ξανασυμβεί στη Ρόδο. Δεν έχουν όμως γίνει οι απαραίτητες προμήθειες πυκνωτών για την εξισορρόπηση του συστήματος, ώστε να αποτρέπονται αυτά τα προβλήματα όταν υπάρχει χαμηλή ζήτηση.

Οι όποιες «αστοχίες» υλικών και συστημάτων έρχονται δεύτερες ως αιτίες στα πολλαπλά «μπλακ άουτ» που βιώνει η χώρα, μπροστά στην κεντρική «αστοχία» της κυβέρνησης να χαράξει και να εφαρμόσει έγκαιρα μια αποτελεσματική και προς όφελος των καταναλωτών ενεργειακή πολιτική.

Υ.Γ. Περισσότερες από 3 ώρες μετά από το «μπλακ άουτ» στη Ρόδο καμία ενημερωτική ανακοίνωση δεν έχει βγει ούτε από το Υπουργείο, ούτε από καμία άλλη αρμόδια αρχή. Οι πολίτες στο «σκοτάδι» κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/11/18, 6:59 μ.μ.

    Αγαπητέ ΚΙΝΑΛ, φταίει το υπουργείο που δεν έβγαλε ανακοίνωση. Με τετοιες ανακοινώσεις θέλετε πάλι την ψήφο; Δεν ξεχνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης