ροή ειδήσεων

Άγριος καυγάς ΝΔ-Καμμένου για τη «σέλφι» με φόντο το ελικόπτερο



Σε γενική πολιτική αντιπαράθεση για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα και την κοινωνία το τελευταίο διάστημα, εξελίσσεται η κόντρα της Νέας Δημοκρατίας με τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο, με αφορμή τη «σέλφι» που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κατά την περιοδεία του στην Αστυπάλαια και στη νησίδα Σύρνα.

«Κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του. Με αυτήν την κυβέρνηση, ακόμη και η λέξη ντροπή έχει χάσει πια το νόημα της» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ, για να απαντήσει ο Πάνος Καμμένος, πάλι μέσω Twitter, ότι Επειδή η ΝΔ έκανε το λάθος να μου επιτεθεί για το ελικόπτερο που πήγα στη βραχονησίδα Σύρνα θα τους θυμίσω ένα άλλο ελικόπτερο που πήγαινε τον Χριστοφοράκο στο γάμο του Κώστα Μπ. χορηγία Siemens με την οικογένεια Καμπουρίδη της Sorros RE τώρα visa ΥΠΕΞ...».







Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η σκοπιανή κυβέρνηση είναι έτοιμη να ενσωματώσει στο Σύνταγμα της τη δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα και ο Πάνος Καμμένος κόβει βόλτες και φωτογραφίζεται με τα ελικόπτερα του ελληνικού στρατού λες και είναι δικά του. Με αυτήν την κυβέρνηση, ακόμη και η λέξη ντροπή έχει χάσει πια το νόημα της».

Ο υπουργός Άμυνας είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αστυπάλαιας, ενώ είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την περιοχή του ναυαγίου στη Σύρνα.

Ακολούθησε τραπέζι με τον Δήμαρχο Αστυπάλαιας και τους συνεργάτες τους, ενώ όπως έγινε γνωστό, σε έναν μήνα περίπου, θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο των θυμάτων του ναυαγίου του «Αθηνά».

Η απάντηση του Πάνου Καμμένου:



Επειδή η ΝΔ έκανε το λάθος να μου επιτεθεί για το ελικόπτερο που πήγα στη βραχονησίδα Σύρνα θα τους θυμίσω ένα άλλο ελικόπτερο που πήγαινε τον Χριστοφοράκο στο γάμο του Κώστα Μπ. χορηγία Siemens με την οικογένεια Καμπουρίδη της Sorros RE τώρα visa ΥΠΕΞ... 





Η απάντηση των ΑΝΕΛ

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΝΔ ήρθε η απάντηση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην οποία αναφέρονται τα εξής:



Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε οι μόνοι που δεν θα επιτρέψουμε να περάσει η δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα.



Όσον αφορά τα ελικόπτερα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μεταβαίνει σε μονάδες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με στρατιωτικά ελικόπτερα τύπου «Χιούι». Ο κ. Μητσοτάκης και η οικογένειά του χρησιμοποιούν ελικόπτερα του κ. Χριστοφοράκου, χορηγία της Siemens, για προσωπικές τους υποθέσεις.



Αυτή είναι η διαφορά μας.



Νέα απάντηση από τη ΝΔ: Ο Καμμένος να μας πει για τα χρήματα από τον Σόρος και την έρευνα της OLAF

Μετά την απάντηση των ΑΝΕΛ, η Νέα Δημοκρατία επανήλθε καλώντας τον Πάνο Καμμένο να πει στους πολίτες «τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο» αλλά και να εξηγήσει γιατί υπάρχει έρευνα της OLAF για τη διαχείριση κονδυλίων στο μεταναστευτικό.



Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Ο κ. Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο. Κι ας εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για το σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες».

πηγή protothema.gr

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *