επικαιρότητα

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απειλεί ο δήμαρχος Ρόδου τη ΔΕΗΝα ενημερώσει τους πολίτες, για τα αίτια των συχνών διακοπών ηλεκτρικού ρεύματος, καλεί τη ΔΕΗ, ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος.
Παράλληλα προειδοποιεί ότι σε επανάληψη του φαινομένου ή πλημμελούς αντιμετώπισής του, θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Σε επιστολή του προς τους προέδρους της ΔΕΗ και της ΔΕΔΔΗΕ, που κοινοποιείται στους υπουργούς Περιβάλλοντος – Ενέργειας και Ναυτιλίας – Νησιωτικής Πολιτικής, αναφέρει τα εξής:
«Μετά τις πολλαπλές και πολύωρες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, που σημειώνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στην πόλη της Ρόδου, αλλά και σε ολόκληρο το νησί, έχουν προκληθεί ανυπολόγιστες ζημιές, με δυσμενείς συνέπειες στην τοπική οικονομία, πιθανόν στην υγεία των κατοίκων του νησιού και εν γένει στην κοινωνική ευταξία.
Με δεδομένα την έναρξη λειτουργίας του νέου εργοστασίου Θ.Η.Σ στη Νότια Ρόδο, την παράλληλη λειτουργία του Α.Η.Σ. Σορωνής καθώς και την ολοκλήρωση των εργασιών του κέντρου αναδιανομής ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή Αγίου Νικολάου της πόλεως Ρόδου
Καλούμε άμεσα τα διευθυντικά στελέχη της Δ.Ε.Η – ΔΕΔΔΗΕ και λόγω και της έλλειψης δυνατότητας των τοπικών διευθυντικών στελεχών να απαντήσουν για τα απαράδεκτα αυτά φαινόμενα:

– Να ενημερώσουν τους πολίτες της Ρόδου για τα αίτια και τους λόγους των συχνών διακοπών ηλεκτρικού ρεύματος.
– Το σχεδιασμό για την πλήρη και ορθή τροφοδοσία του νησιού με ηλεκτρικό ρεύμα.
– Τον τρόπο διασύνδεσης των Α.Π.Ε. με το δίκτυο της Δ.Ε.Η – ΔΕΔΔΗΕ και τη σχέση που έχουν οι Α.Π.Ε. με τις διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος.
– Το σχεδιασμό και το χρονοδιάγραμμα για την εγκατάσταση των δικτύων μεταφοράς υψηλής και χαμηλής τάσης ηλεκτρικού ρεύματος στο κέντρο αναδιανομής Αγίου Νικολάου.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Σε περίπτωση αδράνειας, επανάληψης ή πλημμελούς αντιμετώπισης του προαναφερομένου φαινομένου, ο Δήμος Ρόδου, θα αναλάβει πρωτοβουλίες συγκέντρωσης περιπτώσεων προκλήσεως βλαβών σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις καθώς και οποιουδήποτε έχει έννομο συμφέρον, προκειμένου να απευθυνθεί ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων για την διεκδίκηση αποζημίωσης και την υποχρέωση της Δ.Ε.Η.-ΔΕΔΔΗΕ για άμεση και συνεχή τροφοδοσία ολοκλήρου του νησιού με ηλεκτρικό ρεύμα».

ert

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/11/18 18:15

    Όταν όμως έβαλε πλάτη ώστε να λειτουργήσει το εργοστάσιο του Αγίου Νικολάου το ξέχασε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά