ροή ειδήσεων

« Η Ρόδος για τη ζωή». Μήνυμα Δημάρχου



Για ένατη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώθηκε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 στην πλατεία Δημαρχείου, η μαζικότερη πανελλαδικά εκδήλωση με θέμα « Η Ρόδος για τη ζωή». Πρόκειται για ένα κοινωνικό και φιλανθρωπικό γεγονός, που κάθε χρόνο κινητοποιεί τους συμπολίτες μας, κάθε ηλικίας και φύλου, που μας εμπνέει και δίνει μαθήματα ελπίδας, δύναμης, αλληλεγγύης και αγάπης στους συνανθρώπους μας, που μάχονται κατά του καρκίνου, που μάχονται για τη ΖΩΗ.
Οι Ροδίτες ανταποκρίθηκαν δυναμικά, ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα και μόνο σκοπό που δεν είναι άλλος από την αντιμετώπιση του καρκίνου, μέσω της δωρεάς τριών ακόμη μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας για το Παθολογοανατομικό εργαστήριο, που θα είναι από τα πλέον σύγχρονα εργαστήρια στον αγώνα για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου, με αποτέλεσμα την εφαρμογή της κατάλληλης και ενδεικνυόμενης θεραπείας βάσει των εργαστηριακών ευρημάτων των εξετάσεων βιοψίας των ιστών.
Ο Δήμος Ρόδου ήταν, είναι και θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης στις σπουδαίες αυτές δράσεις, που φανερώνουν το ανθρώπινο πρόσωπο, τη δύναμη του εθελοντισμού και την κοινωνική ευαισθησία των κατοίκων του νησιού.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κ.Σάββα Σαββαίδη, Πρόεδρο της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ‘Η ΡΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ’ καθώς και στα μέλη αυτής, για την πρωτοβουλία τους , την κινητοποίηση και την συμβολή τους για την πορεία στη ΖΩΗ, μέσα από τις σημαντικές και αξιέπαινες προσπάθειες και δράσεις τους . Τους ευχαριστούμε για όλα αυτά. Ευχαριστούμε και όλους τους συμπολίτες μας, που με την κοινωνική τους ευαισθησία συμμετέχουν και προσφέρουν στον συνάνθρωπο μας.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ
ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *