επικαιρότητα

ΕΝ ΑΡΧH ΉΤΑΝ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ! ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΣΥΝΕΥΡΈΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΤΗΛΕΧΑΟΣΕίναι κοινά παραδεχτό ότι ΄το μαλακόμετρο στον δημόσιο τομέα χτυπάει κόκκινο, η ανελγησία και η ανευθυνότητα στους υπαλλήλους και διευθύνων σύμβουλους των ΔΕΚΟ ακουμπάει τα νευρικά όρια του πιο ήρεμου κάτοικου της Ελληνικής επικράτειας.
Θα μπορούσε κανείς να αποδώσει κάποια ελαφρυντικά βέβαια σε
αυτό το κρατικόθρησκευτικό εκτελεστικά' μόρφωμα, αφού προσπαθεί παροδικά να ξεπλυθεί απο τις ανεξίτηλες ρετσινιές της Οθωμανοκρατίας.

Σε αυτό το κράτος εικάζεται οτι κατοικούν τρεις φυλές, οι εθελόδουλα τηλεκατευθυνόμενοι κρατικοδίαιτοι κονσερβοφάγοι, οι εκτρεφόμενοι ριζοσπαστικά λαϊκοί ,και οι ανενεργοί 'η αμέτοχοι διαλογιστές.

Πίσω στα δικά μας, εδώ στην ναυ-αρχίδα του τουρισμού στο νησί του "άστεγου"Αρβανιτοτούρκου πολιούχου από την Ύδρα.
Στο νησί των δολοφόνων ιπποτών του αγίου Ιωάννη της ιερουσαλεμ, περνάμε καλάα .

Περνάμε τόσο καλά και ρομαντικά μες το σκοτάδι, με κεριά να διαλογιζόμαστε το μακρύ παρελθόν μας, να ξυπνάνε οι βιολογικές μας μνήμες, την εποχή που δεν πληρώναμε για ηλεκτρικό ρεύμα, και λογαριασμούς τηλεπικοινωνίας, που ζούσαμε αμέριμνοι μες 'τις ζεστές σπηλιές μας [homoerectus], χαρούμενοι, με τα θηράματα να σιγοψήνονται στην θράκα, βλέποντας τις γυναίκες μας με καρούμπαλα απ΄τις χθεσινοβραδινές ροπαλιές να ξεψειρίζουν τα μικρά.
Και ξαφνικά ήρθε το ηλεκτρικό ρεύμα και το τηλέφωνο μετά από 4 ώρες καρτερίας, επανήλθαμε λοιπόν στο σήμερον ημέρα.
Στη σοβαρή όπως γελοία μετά την τελευταία ευρυζωνική αναβάθμιση των δικτύων τηλεπικοινωνίας.
Για να γίνει πιο σαφές η γελοία όπως επίσης σοβαρή κατάσταση που επικρατεί μετά τις τελευταίες τεχνολογικές αναβαθμίσεις, μπορούμε να θεωρούμε φυσιολογικό πλέον ότι σε κάθε διακοπεί ηλεκτροδότησης τα δίκτυα τηλεπικοινωνίας θα καταρρέουν, δηλαδή δεν θα λειτουργούν όπως τα πρώην αναλογικά δίκτυα.
Δοκιμάστε να καλέσετε το ΕΚΑΒ σε περίπτωση διακοπής; η το νοσοκομείο; προσπαθήσετε να βάλετε την γραμμή του τηλεφώνου απευθείας στην γραμμή παροχής μήπως και βρείτε γραμμή ; άδικα θα προσπαθήσετε δεν υπάρχει πλέον γραμμή, λόγο ότι τα ευρυζωνικά κυτία δεν έχουν UPS για να πέμπουν ρεύμα στα κεντρικά του ΟΤΕ.
Τίθεται εν ολίγοις θέμα εθνικής ασφάλειας, τόσο απλά και ξάστερα.
Και ενώ το πρόβλημα έχει γνωστοποιηθεί στους κρατικοδίαιτους κονσερβοφάγους αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα.
Τελευταία άρχισαν να μοιράζουν και κινητά σε νευραλγικούς τομείς του δημοσίου, όπως έκαναν στο ΕΚΑΒ νοσοκομείου Ρόδου.
Όσο για την φερέγγυα ηλεκτρική διανομή στο νησί, τα γεγονότα μιλούν μόνα τους, αφού οι γενικές συσκοτίσεις τραβούν με αμείωτους ρυθμούς, τι πραγματικά τρέχει θα μάθουμε; θα υπάρξουν ανακοινώσεις για να καταλάβουμε και μεις οι αγράμματοι;
Τέλος οι αμέριμνοι διαλογιστές θα πρέπει να συνέλθουν από την αμέτοχη στάση τους, διότι αν νομίζουν ότι δεν άπτονται με τα προβλήματα που βιώνει ο τόπος, πλανώνται πλάνη οικτρά,,

[Αk]

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης:
Η κεφαλή της νοσηλευτικής υπηρεσίας βασιζόμενη σε λόγια των αυλικών, χωρίς
να διασταυρώσει τα λεγόμενα των "ρουφιανων της" κατηγορεί υπαλλήλους και
τους στέλνει στον ψυχίατρο συμφωνα με τα λεγόμενά της γιατι στο ΓΝΡΟΔΟΥ θα
γινεται οτι λεει αυτη και κανενας αλλος . Κι όλα αυτά για να καλύψει
σκάνδαλα των δικών παιδιών!!!
ΝΤΡΟΠΉ ΝΑ ΠΑΊΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΊΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης