ροή ειδήσεων

LINDOS BLU : Στην κορυφή παγκοσμίως για 10η συνεχή χρονιά!!!


Συνεπές στο ραντεβού του, το ξενοδοχείο LINDOS BLU, Luxury Hotel & Suites βρέθηκε για 10η συνεχόμενη φορά στην κορυφή της elite των πολυτελών καταλυμάτων ανά τον κόσμο. Σε μια λαμπρή τελετή η οποία έλαβε μέρος στο ιστορικό ξενοδοχείο “The Savoy” κατά τη διάρκεια της πρόσφατης Παγκόσμιας Έκθεσης Τουρισμού στο Λονδίνο, ο μεγαλύτερος Τουριστικός οργανισμός η TUI, παρουσίασε τα Northern Region Hotel Awards και βράβευσε τα ξενοδοχεία τα οποία συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία βασιζόμενη στην κρίση των Βρετανών και Σκανδιναβών πελατών της. 
Γιορτάζοντας φέτος δέκα χρόνια άκρως επιτυχούς λειτουργίας , το LINDOS BLU φιγουράρισε στην πρώτη θέση της κατηγορίας A la Carte κερδίζοντας το χρυσό βραβείο Overall Winner, συναγωνιζόμενο ξενοδοχεία 5 αστέρων απ’ όλη την υφήλιο. Παράλληλα, πιστό σε μια ακόμα μεγαλύτερη παράδοση, το LINDOS MARE απέσπασε κι αυτό χρυσό βραβείο ως νικητής στην κατηγορία Platinum. 
Σ’ ένα ολοένα και πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον, είναι ιδιαίτερα σημαντικό το ότι ξενοδοχεία της Ρόδου καταφέρνουν και βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των τουριστών, στρέφοντας τα φώτα του παγκόσμιου ενδιαφέροντος στην Ελλάδα, στον τόπο όπου γεννήθηκε ο όρος «φιλοξενία». 

MONEY-TOURISM.GR

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *