ροή ειδήσεων

Ένσταση από τον Κολοσσό, ζητάει την επανάληψη του αγώνα με το Λαύριο! (pics)



Την επανάληψη του ματς με το Λαύριο ή να παιχτούν τα 30 τελευταία δευτερόλεπτα ζητάει ο Κολοσσός Ρόδου, ύστερα από ένταση που κατέθεσε, υποστηρίζοντας πως έγινε αλλοίωση αποτελέσματος. 


Θα έχει και τρίτο… ημίχρονο το παιχνίδι ανάμεσα στο Λαύριο και τον Κολοσσό, στο οποίο η ομάδα του Χρήστου Σερέλη πήρε τη νίκη με σκορ 74-70.

Οι Ροδίτες υποστηρίζουν πως έγινε αλλοίωση αποτελέσματος και γι’ αυτόν τον λόγο κατέθεσαν ένσταση στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ζητώντας είτε την επανάληψη του αγώνα, είτε να παιχτούν τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα.


Συγκεκριμένα, οι «θαλασσί» υποστηρίζουν πως σε εκείνο χρονικό σημείο το Λαύριο υπέπεσε σε δύο παραβάσεις, οι οποίες δεν υποδείχθηκαν από το διαιτητικό τρίο των Τζαφλέρη, Μαγκλογιάννη και Λόρτου.


Αρχικά, η ομάδα της Ρόδου θεωρεί πως στα 31,4’’ πριν τη λήξη και ενώ το σκορ είναι 69-67 υπέρ των γηπεδούχων, ο Μέλσον έχει υποπέσει σε παράβαση 8’’, καθώς δεν έχει προλάβει να περάσει εγκαίρως το κέντρο. Η δεύτερη παράβαση, για την οποία διαμαρτύρονται οι «θαλασσί», έγινε στα 13’’ πριν τη λήξη, με το σκορ στο 72-70. Το Λαύριο είχε ξανά την κατοχή, με τον Λαμπ να υποπίπτει σε «μπρος πίσω».

Οι παραβάσεις που διαμαρτύρεται ο Κολοσσός Ρόδου:



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *