ροή ειδήσεων

Επίσημη παρουσίαση του προγράμματος 'Καλάθι Πρωινού Νοτίου Αιγαίου' στη WTM London



Το πρόγραμμα, που συνιστά μία πρωτοβουλία της ΣΕΤΚΕ, σε συνεργασία με την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων, θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση, την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018, στο εστιατόριο 'Sky 23', του ξενοδοχείου Hilton London Metropole.

Το “ντεμπούτο” του στις διεθνείς τουριστικές αγορές κάνει το “Καλάθι Πρωινού Νοτίου Αιγαίου”, με την παρουσίαση του προγράμματος σε ειδική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της διεθνούς έκθεσης Τουρισμού του Λονδίνου, World Travel Market 2018.

Το πρόγραμμα, που συνιστά μία πρωτοβουλία της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων, θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018, στο εστιατόριο “Sky 23”, του ξενοδοχείου Hilton London Metropole.

Στην παρουσίαση του προγράμματος “Καλάθι Πρωινού Νοτίου Αιγαίου” θα παραστούν εκπρόσωποι κορυφαίων τουριστικών οργανισμών και φορέων. Ενώ το γεγονός θα καλύψουν δημοσιογράφοι από ελληνικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης, που θα παρακολουθούν τις εξελίξεις και τα δρώμενα στην έκθεση τουρισμού του Λονδίνου, τη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση παγκοσμίως και την πρώτη, που “ανοίγει το χορό” των τουριστικών εκθέσεων, κάθε χρόνο.

Οι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πρόγραμμα, το οποίο εντάσσεται υπό την “ομπρέλα” του φιλόδοξου προγράμματος “Καλάθι Πρωινού” της ΣΕΤΚΕ, που στόχο έχει τη διασύνδεση του πρωτογενή τομέα, με τη γαστρονομία και τον τουρισμό. Ακόμη, θα μπορούν να δοκιμάσουν παραδοσιακές συνταγές της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, τις οποίες θα ετοιμάσουν σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου & Κυκλάδων, χρησιμοποιώντας αγνά προϊόντα της περιοχής και τις καλύτερες πρώτες ύλες, από τοπικούς παραγωγούς και προμηθευτές.

Σκοπός του προγράμματος της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, που παρουσιάστηκε επίσημα ένα χρόνο πριν, και εφαρμόστηκε για πρώτη φορά τη φετινή, τουριστική περίοδο, σε Ρόδο και Κεφαλονιά, από ενοικιαζόμενα δωμάτια - διαμερίσματα, τα οποία έλαβαν τη σχετική πιστοποίηση, είναι η ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου της χώρας μας και η καθιέρωσή της σε δημοφιλή, γαστρονομικό προορισμό.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *