ροή ειδήσεων

Δολοφονία στη Ρόδο: Θρίλερ με το λευκό βαν που μετέφεραν την 21χρονη (vid)


Νέο βίντεο δείχνει το λευκό βανάκι που χρησιμοποίησαν οι δύο συλληφθέντες


Εικόνες και βίντεο με το λευκό βαν, με το οποίο μετέφεραν την 21χρονη φοιτήτρια, Ελένη Τοπαλούδη, οι δύο φερόμενοι ως δολοφόνοι της, έρχονται ξανά στο φως της δημοσιότητας.

Στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ προβλήθηκε βίντεο που δείχνει το λευκό βαν που χρησιμοποίησαν οι δύο συλληφθέντες τη νύχτα της δολοφονίας. Το λευκό βαν ανήκει στον πατέρα του 21χρονου Έλληνα.


Από το βίντεο φαίνεται ότι στην καρότσα που έχει το λευκό βαν υπάρχει μία άσπρη τάβλα που την καλύπτει, η οποία όμως βγαίνει. Από τις εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το βράδυ που έγινε το έγκλημα στη Ρόδο η καρότσα ήταν σκεπασμένη.

Ωστόσο, στις απολογίες τους οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη είπαν ότι μετέβησαν στο αρχικό ραντεβού με την 21χρονη με το λευκό βανάκι με τον 19χρονο Αλβανό να οδηγεί και τον 21χρονο Ροδίτη να κάθεται στην καρότσα.


Εδώ όμως προκύπτουν τα νέα ερωτήματα, καθώς η διαδρομή από την πόλη της Ρόδου έως την εξοχική κατοικία στους Πεύκους είναι περίπου 50 χλμ. Και εφόσον υπήρχε η τάβλα πώς είναι δυνατόν ο ένας από τους δύο να έκανε όλη αυτή την απόσταση ανεβασμένος εκεί; Επιπλέον τη νύχτα της δολοφονίας, κάμερα ασφαλείας είχε καταγράψει το βανάκι χωρίς να διακρίνεται άτομο στην καρότσα του και πλέον προκύπτει το ερώτημα αν η 21χρονη δεν γνώριζε πως στο σπίτι θα περίμενε ο δεύτερος δράστης.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *