ροή ειδήσεων

Καταγγελία για τον 21χρονο: Κάθε Κυριακή ήταν στον εισαγγελέα… [βίντεο]

ΤΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΓΥΝΑΙΚΑ


«Ηταν πολύ ατίθασο παιδί, δεν είχε μάθει ποτέ στο "όχι". Από μικρό παιδί έπιανε από το λαιμό. Από το δημοτικό. Έπιανε από το λαιμό κορίτσια, έτσι, επειδή του τη βάρεσε. Από το λαιμό»...

Την αποκλίνουσα συμπεριφορά του 21χρονου είχαν εντοπίσει οι συγχωριανοί της οικογένειας του κατηγορούμενου, όπως κατήγγειλε γυναίκα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.




«Ηταν πολύ ατίθασο παιδί, δεν είχε μάθει ποτέ στο «όχι». Από μικρό παιδί έπιανε από το λαιμό. Από το δημοτικό. Έπιανε από το λαιμό κορίτσια, έτσι, επειδή του τη βάρεσε. Από το λαιμό! Σε ένα κοριτσάκι είχαν μείνει και τα αποτυπώματά του πάνω. Κάθε μέρα ήμασταν εκεί για να μην τους κάνει κάτι. Από το δημοτικό της Λίνδου το διώξανε. Φεύγει στο Μάσαρη, το διώχνουνε! Φεύγει και πάει στου Αφάντου, το διώχνουνε, γιατί δεν λένε ότι κάθε Κυριακή ήταν στον εισαγγελέα; Μια ζωή το κάλυπταν. Αλλά ο σκοτωμός της κοπέλας μας πίκρανε όλους», κατήγγειλε η γυναίκα.


Χρήση ναρκωτικών έκανε ο 21χρονος κατηγορούμενος

Με τη λήψη μαρτυρικής καταθέσεως από την μητέρα του 21χρονου κατηγορούμενου για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, συνεχίστηκε χθες η κυρία ανάκριση γύρω από τις συνθήκες διάπραξης του ιδιαζόντως ειδεχθούς εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατική», για πρώτη φορά στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται, γίνεται μνεία σε προσπάθεια απεξάρτησης από τα ναρκωτικά του 21χρονου Έλληνα κατηγορούμενου.

Ανεπισήμως είχε γίνει γνωστό ότι κατά την διάρκεια της κράτησής του στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, του είχε χορηγηθεί κάποιο σκεύασμα χωρίς όμως να διευκρινιστεί αρμοδίως για την σύστασή του.

Χθες η μητέρα του φέρεται στην κατάθεσή της να ανέφερε ότι ο 21χρονος παρακολουθεί ένα από τα προγράμματα υποκατάστασης από τα ναρκωτικά που λειτουργούν στο νησί της Ρόδου και μάλιστα ότι τυγχάνει ψυχολογικής υποστήριξης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε εξαρτημένος από ουσίες και μάλιστα από μικρή ηλικία και ότι κατέβαλλε προσπάθεια απεξάρτησης, ενώ φέρεται μάλιστα λόγω των προβλημάτων του αυτών να μην ολοκλήρωσε και την στρατιωτική του θητεία.

Η μητέρα του 21χρονου αναφέρθηκε στην οικογενειακή τους κατάσταση και ξεκαθάρισε ότι την 28η Νοεμβρίου 2018 η ίδια απουσίαζε από τη Ρόδο καθώς είχε υποβληθεί σε επέμβαση στην Αθήνα. Αναφέρθηκε ακόμη στον χαρακτήρα και στα προβλήματα του γιου της, ενώ επεσήμανε ότι ο σύζυγός της, που ομοίως έχει κληθεί για κατάθεση, απουσιάζει στα Γρεβενά.

Στο μεταξύ πλήρως επιβεβαιώθηκε και το χθεσινό ρεπορτάζ της «δημοκρατικής» γύρω από το περιεχόμενο των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, που διενήργησαν επιτελείς της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, σε πειστήρια που συνέλεξαν από το εξοχικό στους Πεύκους.

Όπως έγραψε η «Δημοκρατική» της Ρόδου, παρά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, από τις εργαστηριακές εξετάσεις βρέθηκαν αποτυπώματα από την αριστερή παλάμη του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου στην βάση (σιδερώστρα) στην οποία βρισκόταν το σίδερο, για το οποίο οι δύο κατηγορούμενοι διαφωνούν, για το ποιος το ανέλαβε και το ποιος το χρησιμοποίησε για να πλήξει στο πρόσωπο με σφοδρότητα το θύμα.



eleftherostypos

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/12/18 11:44

    πηγε να ''ταισει'' κοσμο ο γερος στα Γρεβενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/12/18 15:21

    Ο Λινδιακος πουλαει εστιατορια και καφετερια...τα ξεπουλαει ολα για να τα'ι'σει κοασμο...να βγαλει το βλασταρι του εξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/12/18 21:10

      For sure this boy is born with ADHD. They say that he start with problem from that he was small and if he dont get diagnos from one doctor and countine without farmako its always end with this kind of criminell or murder .If they had take him to A doctor when he was small and he get this farmako he was needing maybe this should never happen. And ofcourse its not easy to understand that it could bee something Like adhd, but The skol should have say to the parents too that they have one thought that maybe he could have it.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *