ροή ειδήσεων

Στον ανακριτή οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο



Σε βάρος του 19χρονου Αλβανού και του 21χρονου Έλληνα, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία και για βιασμό. Σήμερα το τελευταίο αντίο στην άτυχη φοιτήτρια, στο Διδυμότειχο.


Ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, οδηγούνται σήμερα οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας στη Ρόδο. Οι απολογίες τους, αναμένεται να διαλευκάνουν αρκετά κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η φοιτήτρια.

Σε βάρος του 19χρονου Αλβανού και του 21χρονου Έλληνα, έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό.

Το νέο στοιχείο που προέκυψε, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ είναι και η απαγγελία κατηγοριών για βιασμό και η δίωξη ασκήθηκε με βάση την ομολογία του 19χρονου Αλβανού που έχει παραδεχθεί την εμπλοκή του ενώ ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται κατηγορηματικά κάθε ανάμιξη.

Με βάση πάντως την ομολογία του 19χρονου η δολοφονία έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του 21χρονου στην περιοχή της Λίνδου λίγα χιλιόμετρα μακριά από την θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας.

H δικογραφία για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας, έχει ήδη διαβιβαστεί στον εισαγγελέα. Οι λιμενικές αρχές που διενεργούν την προανάκριση συνεχίζουν να συλλέγουν προανακριτικό υλικό.

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην άτυχη κοπέλα

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα το πρωί συγγενείς και φίλοι στο Διδυμότειχο στην νεαρή φοιτήτρια.

Η σορός της άτυχης κοπέλας, η οποία συνοδευόταν από τον πατέρα της, έφτασε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στο Διδυμότειχο, χθες το βράδυ.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 11.00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *