ροή ειδήσεων

ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ…ΝΗΣΙ!!!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Όπως φαίνεται στην Δανία, μια υποτίθεται από τις πιο προοδευτικές χώρες της Ευρώπης, άρχισαν να αντιλαμβάνονται το μεγάλο παιχνίδι με τους λαθρό καθώς η κατάσταση έχει «ξεφύγει» και έτσι με απόφαση της δανέζικης κυβέρνησης θα συγκεντρώνονται όλοι οι λαθρό που έρχονται παράνομα στην χώρα σε ένα επιλεγμένο ακατοίκητο νησί, κάτι ανάλογο δηλαδή με την γνωστή στην ιστορία νήσο Έλις της Νέας Υόρκης όπου συγκεντρώνονταν οι μετανάστες που πήγαιναν στην Αμερική στις αρχές του εικοστού αιώνα, για έλεγχο και ειδική κάθαρση.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, το κυβερνών Δημοκρατικό Λαϊκό Κόμμα της Δανίας αποφάσισε να συγκεντρώνει όλους τους παράνομους μετανάστες στην νήσο Lindholm, όπου δημιουργείται ειδικό Κέντρο Παράνομων Μεταναστών.


Το Κέντρο αυτό όπως αναφέρεται που θα έχει έκταση περί 700 στρέμματα, θα ονομάζεται «Επιστροφή» και θα προετοιμάζει τους παράνομους μετανάστες για να γυρίσουν ανεπιστρεπιτή από εκεί που ήρθαν, δηλαδή πίσω στις πατρίδες τους.

Το μοντέλο αυτό έχει προταθεί και για την χώρα μας, που δόξα το Θεό έχει μεγάλο αριθμό νησιών, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει τύχει καμίας ανταπόκρισης.

Αλήθεια οι Δανοί είναι και αυτοί… ρατσιστές και φασίστες ;;;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *