ροή ειδήσεων

ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ



Αναγνώστης: Αυτές τις μέρες όλοι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι και οι Τοπικές Κοινότητες βρίσκονται σε " πυρετό " στολισμού για τα Χριστούγεννα. Σε αυτόν τον πυρετό βρέθηκαν υποτίθεται και οι ιθύνοντες της Κρεμαστής. Μόνο που περιορίστηκαν σε ένα "αξιολύπητο" δέντρο, που έκρυψαν πίσω από το λούνα παρκ και τους λουκουμάδες.

Τώρα λίγες μέρες μετά από τις υποκριτικές φανφάρες, τα λαμπάκια του δέντρου είναι σβηστά, με την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου κατάμεστη από παιδιά και γονείς, για κάποια μουσική εκδήλωση και το μόνο που κυριαρχεί είναι η μουσική (όχι χριστουγεννιάτικη) και η μυρωδιά από τους λουκουμάδες. Αναρωτιέται λοιπόν κάποιος, αν τα πυροτεχνήματα της βραδιάς του ανάμματος ήταν για τις Άγιες Μέρες που έρχονται ή για το επικείμενο κέρδος... από αυτό το αίσχος που "έκλεψε την παράσταση", με αποτέλεσμα να χαθεί η μαγεία των Χριστουγέννων, όπως χάθηκαν και τόσα άλλα από αυτό το χωριό.

Δεν ξέρω ποιος φταίει περισσότερο: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ή η τοπική αρχή; Το βέβαιο είναι ότι η παρακμή στο χωριό είναι μια πληγή που πονάει αυτούς που αγαπούν ακόμα το χωριό τους και παράλληλα ενισχύει την ασυδοσία και την αδιαφορία κάποιων άλλων. ΚΡΙΜΑ και ΆΔΙΚΟ...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/12/18 11:09

    Έτσι είναι πράγματι, ένα ψυχωπλακωτικό θέαμα. Μιζέρια, σκοτεινά όλα. Χωρίς καφετέριες. Μόνο σουβλατζίδικα υπάρχουν. Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα ΜΗΔΕΝ. Ποτέ δεν άνηκα σε Πολιτιστικούς Σύλλογους. Όλα αυτά είναι υποκριτικά. Βρίσκονται εκεί αυτοί που θέλουν να φαίνονται προς τα έξω και για προσωπική τους προβολή. Για να παίξουν τα παιδάκια πρέπει να χουν οι γονείς να πληρώσουν. Δωρεάν δεν υπάρχει τίποτα.

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ. ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΑΤΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ. ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *