ροή ειδήσεων

Κωδικός: Εξοντώστε τους νοικοκυραίους



Ακούμε πολύ συχνά από την κυβέρνηση, από τον Τσίπρα ή από την οικονομική διάνοια, τον Τσακαλώτο, ότι κάνουν ταξική πολιτική, ότι είναι επεκτατικός ο προϋπολογισμός, ότι βοηθάνε τα χαμηλά εισοδήματα και άλλες τέτοιες αριστερές παπάτζες.

Άλλωστε, εκλογές έρχονται δεν θα πουν ανοησίες, εδώ λένε όλα τα προηγούμενα χρόνια, θα ξεφύγουν από τη σημερινή συγκυρία;

Όμως, η αλήθεια είναι διαφορετική και καθόλου ευαίσθητη ή φιλολαϊκή. Πιό φιλολαϊκή ήταν η… Θάτσερ που τσάκισε τους συνδικάλες αλλά έφτιαξε κράτος, παρά ο Τσίπρας που το παίζει φιλεργατικός κι έχει διαλύσει τα πάντα.

Η λογική της Αριστεράς είναι μία. Ανέκαθεν μισούσε τη μεσαία τάξη και πάντα της έβαζε ταμπέλες. Οι μικροαστοί, έλεγαν στα καταγώγια των Εξαρχείων κι έπιναν το ούζο στα τέσσερα οι προλετάριοι της φακής που οι περισσότεροι ήταν αστοί, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.

Μισούσαν τη μεσαία τάξη γιατί ήταν το… αντικραδασμικό της κοινωνίας για να μην διαλύονται οι χώρες. Και γι’ αυτό στις χώρες της πρώην Σοβιετίας εξαφάνισαν την περιουσία, διέλυσαν τη μεσαία τάξη κι έφτιαξαν την κομματική νομενκλατούρα που ζούσε ζωή χαρισάμενη από τη μια και τους κακόμοιρους κολίγους που δούλευαν μέρα νύχτα για το… κοινό καλό, δηλαδή τα στομάχια της Κεντρικής Επιτροπής.
Εν πάση περιπτώσει, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση τι έκανε; Τσάκισε στους φόρους τη μεσαία τάξη, την εξαφάνισε στην κυριολεξία, πήρε ό,τι είχε και δεν είχε και τα έκανε επιδόματα για τους φτωχούς. Προσέξτε. Δεν τα έκανε θέσεις εργασίας, δεν τα έκανε ανάπτυξη.

Δημιούργησε μια νέα τάξη νεόπτωχων επιδοματούχων που έχουν ανάγκη από τις εξαγγελίες Τσίπρα και γίνονται τα καλύτερα πελατάκια του εκμαυλιστή συνειδήσεων, της αριστεράς της καταστροφής.

Με την εξαφάνιση ή στην καλύτερη περίπτωση την φτωχοποίηση των μεσαίων αυτής της χώρας, ο Τσίπρας στόχευσε σ’ αυτό που έλεγαν οι κομμουνιστές «υποπρολετάριοι». Χωρίς ιδιαίτερο προβληματισμό για το κοινωνικό γίγνεσθαι, να παίρνουν το δωράκι του κυβερνήτη και όλα καλά. Ψηφίζουν, βρίζουν, ξαναπαίρνουν ένα επίδομα και η χώρα βουλιάζει.

Την ίδια ώρα το κεφάλαιο συνεχίζει να περνά ζωή και κότα, κανείς δεν τους πειράζει, ο Τσίπρας έγινε το καλύτερο φιλαράκι του, έκλεισε τα deal με τους επιχειρηματίες και με τους τραπεζίτες που έβγαλαν εκατομμύρια στο εξωτερικό.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, οικονομική και κοινωνική στην Ελλάδα.

Το μίσος της Αριστεράς του Τσίπρα για τους νοικοκυραίους είναι αυτό από το οποίο ξεκινούν όλες οι ενέργειες της κυβέρνησης.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *