ροή ειδήσεων

Δολοφονία Ρόδος - Αποκάλυψη Κούγια: Της έδεσαν τα πόδια και την πέταξαν στη θάλασσα



«ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΤΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ», ΕΚΤΙΜΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ - ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Σε μια εξαιρετικά σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, αναφορικά με την δολοφονία της 21χρονης Ελένης στη Ρόδο - Της έδεσαν τα πόδια πριν την πετάξουν στη θάλασσα λέει ο γνωστός ποινικολόγος - Ανατριχίλα προκαλούν και οι λεπτομέρειες των συνθηκών θανάτου της 21χρονης, όπως τις κατέθεσε στους αστυνομικούς ένας εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της


Μιλώντας απόψε 6/12/2018, στο κανάλι Open, ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι η άτυχη κοπέλα είχε δεμένα πόδια όταν την πέταξαν στη θάλασσα, σύμφωνα με ενδείξεις από την ιατροδικαστική εξέταση.


Πρόσθεσε ότι αυτό φέρονται να το έκαναν οι δύο κατηγορούμενοι ώστε η κοπέλα να καταφέρει να σωθεί ακόμα και αν το προσπαθούσε.

«Ήθελαν να είναι βέβαιοι ότι δεν θα γλιτώσει η Ελένη», τόνισε ο κ. Κούγιας.

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις του:




Στα χέρια των Αρχών το σίδερο και ρούχα της φοιτήτριας

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr χθες το απόγευμα (05/12), μετά και από κατευθύνσεις που έδωσε απολογούμενος ο 19χρονος Αλβανός, οι ερευνητές κατόρθωσαν και βρήκαν με τη συνδρομή δυτών του Λιμενικού Σώματος, κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της 21χρονης, τα ρούχα που φορούσε, αλλά και το ηλεκτρικό σίδερο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να της επιφέρουν τραύμα στο πρόσωπο όταν βρίσκονταν στο εξοχικό του 21χρονου.

Οι ερευνητές έχουν στην κυριολεξία σαρώσει την εξοχική κατοικία για να συλλέξουν ευρήματα από αίμα και βιολογικό υλικό ως και δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης.

Μεταξύ άλλων έχουν συλλέξει τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λάπτοπ ιδιοκτησίας της 21χρονης, το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε επίπεδο ελέγχου του υπολογιστή της θα επιχειρηθεί από τους ίδιους ερευνητές να ξεκλειδώσουν τον λογαριασμό της στο Facebook και πολύ πιθανότατα και ακόμη έναν λογαριασμό της στην εφαρμογή Tinder που φέρεται από καταθέσεις να χρησιμοποιούσε.
Φρίκη από την ομολογία του 19χρονου

Να σημειώσουμε ότι σήμερα (06/12) ήρθε στο φως της δημοσιότητας και η ομολογία του 19χρονου Αλβανού που κατηγορείται -μαζί με τον 21χρονο Ροδίτη- για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, όπως την μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων, ο νεαρός κατηγορούμενος ομολόγησε ότι «η Ελένη μου είχε ζητήσει να φέρω ένα φίλο μου και εγώ το έκανα. Πήγαμε και την πήραμε από το σπίτι της και καταλήξαμε στο διαμέρισμα του φίλου μου.Μόλις φτάσαμε στο σπίτι αρχίσαμε να ερχόμαστε σε επαφή, αλλά η Ελένη δεν ήθελε. Ο φίλος μου την χτύπησε. Είχαμε πιει πολύ και την χτυπήσαμε δυνατά στο πρόσωπο. Εκείνη ζαλίστηκε. Μας είπε ότι θα το πει στην αστυνομία και θολώσαμε. Ο φίλος μου της έριξε γροθιά και μετά εγώ της κράτησα τα χέρια και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι. Εγώ ήθελα να την πάμε στο νοσοκομείο αλλά ο φίλος μου που οδηγούσε το βανάκι πήγε σε ένα απόμερο σημείο με βράχια. "Πάμε να το τελειώσουμε" μου είπε», συμπλήρωσε ο 21χρονος.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλη την ομολογία του 19χρονου: 




Παίρνει πίσω την ομολογία του ο 19χρονος

Αίτημα αναπαράστασης του εγκλήματος κατέθεσε σήμερα (06/12), ο δικηγόρος της οικογενείας του θύματος, Αλέξης Κούγιας και αποκάλυψε ότι ο 19χρονος Αλβανός μέσω του συνηγόρου του πήρε πίσω την ομολογία της τέλεσης του εγκλήματος.

Δείτε τις δηλώσεις του κ. Κούγια:



Επίσης σήμερα, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και βίντεο από τη στιγμή που η άτυχη κοπέλα συναντά έναν από τους κατηγορούμενους, το βράδυ της δολοφονίας της.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/12/18 23:30

    Α ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ. ΧΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *