ροή ειδήσεων

Έγκλημα στη Ρόδο: Οι δράστες θα τιμωρηθούν, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας



«Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και τα καθάρματα θα τιμωρηθούν όπως τους αξίζει», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη αλλά και θείος της φοιτήτριας, κ. Γκιουκής.

«Θα ήθελα να τονίσω πως μέσα από την εργασία που κάνω με τον κ. Κούγια όσον αφορά την Πολιτική Αγωγή και την υπεράσπιση της Ελένης, θα ήθελα να μιλήσω και για την προσωπικότητα της κοπέλας» λέει και συμπληρώνει: «όπως έχει ομολογήσει ο ένας, η Ελένη αντιστάθηκε και δεν υπέκυψε στη βαρβαρότητα του κτηνώδους σαδισμού των δολοφόνων της. Γι αυτό βρέθηκε στο χώμα. Αφού την βασάνισαν, τη βίασαν, την πέταξαν ζωντανή στη θάλασσα. Αυτό για μένα ήταν ηρωισμός. Ήταν μια κοπελάρα δύο μέτρα και δεν υπέκυψε στις ορέξεις τους. Ήταν μια κοπέλα λεβέντισσα. Αποδείχτηκε ότι πέρα από την καλή της καρδιά, είχε και άλλα στοιχεία που αναδείχτηκαν μέσα από τον τραγικό θάνατό της».

«Είναι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα το έγκλημα» λέει ο κ. Γκιούκης και επισημαίνει: «έστυψα το μυαλό μου για να θυμηθώ κάποιο αντίστοιχο περιστατικό όπου φοιτήτρια υπέστη τέτοιο βασανισμό, από δύο άνανδρα υποκείμενα, για να μη πω κτήνη και καθάρματα, που ενώ την είχαν βιάσει, την πέταξαν στη θάλασσα, προσπάθησαν να την στραγγαλίσουν, τη χτύπησαν με σίδερο. Καταλαβαίνετε την αγριότητα αυτών των ανθρώπων. Η κοπέλα έμεινε ανυπεράσπιστη στα χέρια τους και αφού την πέταξαν στη θάλασσα για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, επί πέντε μέρες δεν μιλάνε και δεν λένε αν έχουν μια σχετική μεταμέλεια για τις ενέργειές τους».

Υπενθυμίζεται πως δύτες εντόπισαν το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η φοιτήτρια, καθώς επίσης και τα ρούχα της. Παράλληλα, θα ζητηθεί από τους δικηγόρους της οικογένειας αναπαράσταση του εγκλήματος και κατ’ αντιπαράθεση εξέταση των κατηγορουμένων καθώς «έχουν μέχρι τώρα αντιφατικές τοποθετήσεις για το τι ακριβώς συνέβη».

reader.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *