ροή ειδήσεων

Οι αριθμοί του Κολοσσός - Ρέθυμνο



Συντάχθηκε από Press Room στις 20 Δεκεμβρίου 2018. Καταχωρήθηκε στο Basket League

Ο Κολοσσός υποδέχεται το Ρέθυμνο το ερχόμενο Σάββατο (22/12, 15:00) και ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

«Πολύ σημαντικό για τη μετέπειτα πορεία τους στη φετινή Betshop Basket League αναμένεται να είναι το παιχνίδι του Σαββάτου (22/12, 15:00) μεταξύ του Κολοσσού H Hotels και του Ρεθύμνου Cretan Kings. Η ομάδα της Ρόδου προέρχεται από πέντε διαδοχικές ήττες που, με την εκκρεμότητα του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, την κατατάσσουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Εκείνη της Κρήτης από την πλευρά της, πήρε βαθμολογική “ανάσα” με τις δύο νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια της.

Αυτός θα είναι ο 20ός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο του επαγγελματικού Πρωταθλήματος με το Ρέθυμνο Cretan Kings να έχει οριακό προβάδισμα με 10 νίκες έναντι εννιά του Κολοσσού H Hotels σε ένα ζευγάρι στο οποίο πάντως η έδρα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο. Στα εννιά παιχνίδια της Ρόδου ο Κολοσσός H Hotels σημείωσε επτά νίκες αλλά είναι χαρακτηριστικό ότι τα έξι κρίθηκαν με μονοψήφιες διαφορές. Το πλέον συγκλονιστικό ήταν εκείνο της σεζόν 2012-13, όταν οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν δύο παρατάσεις για να επικρατήσουν με 82-80 (Τσαλδάρης 22, Ντέντι 21 - Πέτγουεϊ 17, Μπράουν 14).

Στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι ο Κολοσσός H Hotels είχε νικήσει με 64-63 (Γκρίφιν 15, Μάρβιν Τζόουνς 10π, 11ρ – Μούντι και Γιαννόπουλος 13) με τον νυν παίκτη του Άρη Ραμόν Χάρις να σημειώνει δύο καθοριστικά καλάθια στο τελευταίο δίλεπτο και τους φιλοξενούμενους να αστοχούν σε δύο διαδοχικά τρίποντα στην τελευταία επίθεση με τον Μέντλοκ και τον Χριστοδούλου έπειτα από επιθετικό ριμπάουντ του Ντάνιελς.
Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

ΡΕΚΟΡ: 1-3

ΕΠΙΘΕΣΗ: 73,3

ΑΜΥΝΑ: 82,8

ΒΟΛΕΣ: 75%

ΔΙΠΟΝΤΑ: 46,1%

ΤΡΙΠΟΝΤΑ: 23,5%

ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ: 38,3

ΑΣΙΣΤ: 13,5

ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ: 6,3

ΚΟΨΙΜΑΤΑ: 0,5

ΛΑΘΗ: 11,5

RANKING: 73,8



ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

ΡΕΚΟΡ: 0-4

ΕΠΙΘΕΣΗ: 65

ΑΜΥΝΑ: 85,3

ΒΟΛΕΣ: 67,3%

ΔΙΠΟΝΤΑ: 45,8%

ΤΡΙΠΟΝΤΑ: 31%

ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ: 32

ΑΣΙΣΤ: 12,5

ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ: 4,5

ΚΟΨΙΜΑΤΑ: 1,5

ΛΑΘΗ: 12,3

RANKING: 56



ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS



*Με το 108ο παιχνίδι του στην Betshop Basket League, ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς θα μπει στην πρώτη 60άδα των ξένων με τις περισσότερες συμμετοχές στην κατηγορία προσπερνώντας τους Ντίνο Ράτζα και Πάτρικ Φέμερλινγκ.



*Ο Κουίνσι Ντιγκς είχε διψήφιο αριθμό βαθμών στο ranking στα επτά από τα οχτώ παιχνίδια του Κολοσσού H Hotels, έχοντας μονοψήφιο (8) μόνο στο παιχνίδι με την Κύμη.



*Η ομάδα της Ρόδου δεν ξεπέρασε τα 10 λάθη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της όμως δεν είχε διψήφιο αριθμό εύστοχων τριπόντων σε κανένα από τα οχτώ παιχνίδια της.



ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS



*Παίρνοντας χρόνο συμμετοχής σε αυτό το παιχνίδι, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης θα μπει στην πρώτη 40άδα των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα αφού θα φτάσει στα 309 τους Λάζαρο Αγαδάκο και Μάριο Μπατη.



*Ο Στιβ Μπαρτ είχε διψήφιο αριθμό πόντων και βαθμών στο ranking αλλά και ένα τουλάχιστον εύστοχο τρίποντα και στα εννιά πρώτα παιχνίδια του Πρωταθλήματος.



*Οι Κρητικοί είχαν διψήφιο αριθμό εύστοχων τρίποντων στα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους όμως δεν ξεπέρασαν σε κανένα από τα εννιά του Πρωταθλήματος, τα 18 εύστοχα».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *