επικαιρότητα

Χριστουγεννιάτικη «εισβολή» τουρκικών μαχητικών σε Ρω, Μεγίστη, Στρογγύλη!Χριστουγεννιάτικη "εισβολή" τουρκικών μαχητικών σε Ρω, Μεγίστη, Στρογγύλη είχαμε πριν λίγο.

Να σημειώσουμε πως είναι εξαιρετικά σπάνια, τουρκικά μαχητικά να πετάνε πάνω από την Στρογγύλη. Η Στρογγύλη συνιστά την δυνητική ένωση των ΑΟΖ, Ελλάδας-Κύπρου.


Πιο αναλυτικά, πάνω από την Μέγιστη και τη Στρογγύλη πέταξαν δυο Τουρκικά μαχητικά F16 νωρίτερα σήμερα το απόγευμα.


Σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, σχηματισμός τουρκικών F-16 παραβίασε στις 15.04 το FIR Αθηνών και πέταξε σε μεγάλο ύψος, 27.000 ποδών, πάνω από το Καστελόριζο και τη Στρογγύλη.

Τρία λεπτά αργότερα, ακολούθησε και δεύτερο κύμα υπερπτήσεων, από δεύτερο ζευγάρι τουρκικών μαχητικών τα οποία πέταξαν πάνω από τη Ρω σε ύψος 28.000 ποδών.

Οι τουρκικές προκλήσεις έρχονται ανήμερα των Χριστουγέννων κινήσεις που υποτίθεται ότι στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, θα αποφεύγονται από τις δυο πλευρές.

Παράλληλα, οι νέες προκλήσεις έρχονται έπειτα από την κορύφωση της τουρκικής επιθετικής δραστηριότητας στο Αιγαίο την περασμένη Πέμπτη, όπου τα μαχητικά της γείτονος είχαν προχωρήσει σε περισσότερες από 110 παραβιάσεις, 35 παραβάσεις, 6 εμπλοκές και 10 υπερπτήσεις.

Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το μπαράζ τουρκικών υπερπτήσεων πάνω από νησιά του Αιγαίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, είχε διαμηνύσει πως οι Ένοπλες Δυνάμεις «θα τσακίσουν» και «θα συντρίψουν» την Τουρκία εάν τολμήσει να απειλήσει έστω και ελάχιστα την εδαφική ακεραιότητα και την κυριαρχία της Ελλάδας.

Μια ημέρα πριν ο υπουργός άμυνας από την Κύπρο είχε προχωρήσει και πάλι σε σκληρές δηλώσεις

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης:
Η κεφαλή της νοσηλευτικής υπηρεσίας βασιζόμενη σε λόγια των αυλικών, χωρίς
να διασταυρώσει τα λεγόμενα των "ρουφιανων της" κατηγορεί υπαλλήλους και
τους στέλνει στον ψυχίατρο συμφωνα με τα λεγόμενά της γιατι στο ΓΝΡΟΔΟΥ θα
γινεται οτι λεει αυτη και κανενας αλλος . Κι όλα αυτά για να καλύψει
σκάνδαλα των δικών παιδιών!!!
ΝΤΡΟΠΉ ΝΑ ΠΑΊΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΊΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης