ροή ειδήσεων

Παπα Χρήστος: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έρχονται στην εκκλησία γιατί θα φάνε γιαουρτάκια



Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Κώστα Κατσίφα που έχασε τη ζωή του την 28η Οκτωβρίου χτυπημένος από τα πυρά των αρχών της Αλβανίας.










Η συγκίνηση κορυφώθηκε όταν μετά το πέρας της λειτουργίας, στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού τα μέλη χορωδίας με σημαίες στα χέρια έψαλαν το «Μακεδονία» γεμίζοντας τους παριστάμενους με συγκίνηση.




Όταν τελείωσαν το τραγούδι ανάρτησαν μια τεράστια ελληνική σημαία που έκοψε την αίθουσα στα δύο συμβολίζοντας την αγάπη και την πίστη των ελλήνων στο έθνος και στην πατρίδα.



Στο μνημόσυνο για τον Κώστα Κατσίφα έδωσαν το παρόν ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο πρώην δήμαρχος κ. Χατζής Χατζηευθυμίου , ο αντιπεριφερειάρχης κ. Φλεβάρης, ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης κ. Κόκκινος, ο επικεφαλής της παράταξης της ΧΑ στο περιφερειακό συμβούλιο κ. Αττιτής ο πρώην βουλευτής της ΝΔ κ. Βασίλης Υψηλάντης και πλήθος κόσμου.

Οι πιστοί καταχειροκρότησαν τον ιερέα της ενορίας Χρήστο Σιάννα γιατί ποτέ δεν μασάει τα λόγια του και όπως τόνιζαν, λέει τα πράγματα έξω από τα δόντια. Σε αυτή την περίπτωση ο εφημέριος ήταν φωτιά.

Εμφανώς συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια είπε στην ομιλία του:

« Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν μπορούσε να αντέξει τη σκλαβιά τους εξευτελισμούς την εξαπάτηση της αξιοπρέπειας του και την καταπάτηση κάθε ανθρωπίνου δικαιώματος των συμπατριωτών του. Είχε ήδη στοχοποιηθεί από τις μυστικές υπηρεσίες για τον φλογερό του λόγο και την αντρειοσύνη του. Τον περασμένο Μάιο άρχισαν οι προπηλακισμοί εναντίον του και αποφασίστηκε η εξόντωση του . Αρκετές φορές άγνωστοι ξέσκιζαν τις ελληνικές σημαίες στον Σταυρό του Κατσίφα και στο ελληνικό νεκροταφείο. Το ίδιο όμως έγινε και την 28ηΟκτωβρίου όταν οι εκπρόσωποι του ελληνικού κράτους συνέτρωγαν με τα φιλαράκια τους , τους Αλβανούς αξιωματούχους της διαφθοράς κεφτεδάκια στο καφενείο. Ο Κωνσταντίνος προπηλακίστηκε άγρια απειλήθηκε με προτεταμένα όπλα , υβρίστηκε , τα ιερα και τα όσια του εκχυδαίστηκαν από παραστρατιωτικούς χαφιέδες. Οι γονείς του κακοποιήθηκαν άγρια από ενόπλους κουκουλοφόρους καθ όν χρόνο διαρκούσε η καταδίωξη του. Μπροστά στη θέα της ξεσκισμένης σημαίας θόλωσε ο νους του . Η προσβολή και η ύβρις του έκαψαν τα φρένα.Πήρε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα», είπε ο κ. Σιάννας και πρόσθεσε πως ο Κωνσταντίνος Κατσίφας αν και δεινός σκοπευτής δεν έκανε κακό σε κανένα.

Ο εφημέριος δεν φοβήθηκε να τα ψάλει και στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ για την απαξίωση της δολοφονίας του βορειοηπειρώτη.

« Ήταν πονόψυχος και για το λόγο αυτό δεν χτύπησε ούτε τους Αλβανούς δήθεν αστυνομικούς ούτε τα αυτοκίνητα τους. Αυτό το έκαναν οι ίδιοι για άλλοθι.Πυροβολούσε μόνο στον αέρα. Έφυγε προς το βουνό του για να υπερασπιστεί τον Σταυρό Θα μπορούσε να πιάσει το δρόμο προς το Δρίνο και να διέφευγε για να βρεθεί στην Ελλάδα. Δεν το έκανε. Εκεί μεταφέρθηκαν ελικόπτερο ειδικές δυνάμεις του αλβανικού σταυρού και τον έζωσαν μαζί με άλλα τμήματα που είχαν καταλάβει από την προηγούμενη ημέρα τα δύο γειτονικά χωριά . Και πάλι δεν τους πυροβόλησε . Στάθηκε όρθιος και έπεσε χαμογελώντας . Αγαπητοί Παίδες Ελλήνων θα προστατέψουμε το δικαίωμα της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας να υψώνει τη σημαία του.Εμείς ο λαός και η εκκλησία τη στιγμή που η συγκυβέρνηση της ισοπέδωσης του ελληνισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απαξιώνουν εντελώς τη δολοφονία του έλληνα βορειοηπειρώτη και την τρομοκρατία που βιώνει η Εθνική Ελληνική Μειονότητα στα χωριά της Βορείου Ηπείρου. Ζήτω η ορθοδοξία ζήτω το έθνος ζήτω η Μακεδονία μας . Ζήτω τα παιδιά μας που τολμούν και σηκώνουν των Ελλήνων τη σημαία όπως και εμείς σήμερα.

Η ανάρτηση της σημαίας σημαίνει την αγάπη προς την πατρίδα μας».

Κριτική άσκησε στην κυβέρνηση ο ιερέας και μετά την ανάγνωση του Ευαγγελίου. Μιλώντας για την σημερινή παραβολή έκανε λόγο για τους άθεους που προβάλουν εμπόδια στην πίστη των ορθοδόξων.

«Δεν θα καταφέρουν να κάνουν αυτά που θέλουν. Είδατε με τη σημαία τι γίνεται. ¨Όλα τα ελληνόπουλα στα σχολεία σήκωσαν τη σημαία που είναι η πίστη και τα πάντα για τους Έλληνας . Αυτοί που ομιλούν οι πουλημένοι θα τα βρουν μπροστά τους. Κοντός ψαλμός αλληλούια» είπε ο παπα Χρήστος

Η θεία λειτουργία έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο που συγκίνησε τους πάντες και στη μικρή εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο .



Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα μέλη χορωδίας που τραγούδησαν το Μακεδονία .

«Η Ρόδος έχει την ιστορία της. Πολλές φορές βρέθηκε στο στόχαστρο διαφόρων λαών. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι» είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

«Στη σημερινή τελετή τιμάμε ένα νέο άνθρωπο που πίστευε στην Ελλάδα που είχε αξιοζήλευτο αξιακό κώδικα και δεν δίστασε να τα βάλει με πολλούς. Δεν δέχθηκε την ατίμωση. Είναι ντροπή κάποιοι σήμερα να προσπαθούν να επιβάλλουν πέπλο σιωπής»,τόνισε ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης κ. Κόκκινος.

Παρεμβαίνοντας ο εφημέριος μίλησε για τους άθεους που δεν έχουν μούτρα να πλησιάζουν σε τέτοιες εκδηλώσεις.

«Δεν μπορούν να πλησιάσουν γιατί θα τους κράξουμε και θα φάνε γιαουρτάκια», είπε ο ιερέας.

«Η Ελλάδα μας είναι η πατρίδα του φωτός και της Δημοκρατίας. Με αυτά τα ιδανικά πρέπει ο καθένας να αγωνίζεται . Οι πρόγονοι μας αγωνίστηκαν και έδωσαν το αίμα τους. Καλούμαστε σήμερα σε διαφορετικό περιβάλλον να δώσουμε τους αγώνες μας . Για να μείνουν ζωντανοί οι παραδόσεις», είπε ο κ. Βασίλης Υψηλάντης.



«Δεν βλέπεται τι γίνεται από τις γειτονικές χώρες. Και οι Τούρκοι θέλουν τα νησιά. Πότε θα ξυπνήσετε», είπε ο κ. Αττιτής.

Το λόγο πήρε και ο αντιπεριφερειάρχης κ Γιάννης Φλεβάρης.

« Όπως λάμπει ο ήλιος στα βουνά της Βορείου Ηπείρου έτσι λάμπει και το παράδειγμα που έδωσε ο Κώστας Κατσίφας. Αισθάνομαι ότι ο Κωνσταντίνος ύψωσε στα βουνά της Βορείου Ηπείρου το σταυρό μαζί με την ελληνική σημαία», είπε ο κ Φλεβάρης .



Το λόγο πήραν και πολίτες που κατάγονται από την Βόρεια Ελλάδα και μίλησαν με πάθος και οργή για όσα έχουν γίνει .




Σχόλια

  1. Αγαπάτε ομόθρησκους τις ίδια σέκτας μόνο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/12/18 18:11

    Μιλάνε οι ρασοφόροι η συμφορά του έθνους που πουλήθηκαν μαζί την Κων/λη στους Τούρκους για 30.000 χρυσά τσεκίνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *