ροή ειδήσεων

Έγκλημα Ρόδος: Ανατριχίλα από την αποκάλυψη Κούγια για τον θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη (videos)



Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Μετά το στοιχείο ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκαν στο σίδερο με το οποίο δέχτηκε το χτύπημα στο κεφάλι η νεαρή φοιτήτρια, έρχεται μια ακόμη αποκάλυψη σήμερα στο φως από τον δικηγόρο της οικογένειάς της,Αλέξη Κούγια.
Ήταν επί 8 ώρες ζωντανή στα βράχια

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε ότι η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη βρισκόταν επί 8 ώρες ζωντανή στα βράχια, όπου την πέταξαν οι δολοφόνοι της. Ο ίδιος, μάλιστα, σημείωσε ότι εφόσον ο θάνατος προήλθε από πνιγμό και όχι από τα χτυπήματα, οι κατηγορίες για φόνο βαρύνουν εκείνον ή εκείνους που την πέταξαν στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της οικογένειας Τοπαλούδη, στη συγκεκριμένη υπόθεση συντελούνται δύο εγκλήματα, αυτό του βιασμού και αυτό της ανθρωποκτονίας.

Βίντεο: Τα σχόλια του Κούγια σχετικά με το τι συνέβη στις φυλακές Αυλώνα



Επιπλέον, αποκάλυψε ότι υπήρξε απόπειρα στραγγαλισμού της Ελένης Τοπαλούδη, κατά την οποία η φοιτήτρια αντιστάθηκε και εν συνεχεία ο ένας την ακινητοποίησε κρατώντας της τα χέρια και ο άλλος της έδωσε τα φονικά χτυπήματα με το σίδερο.

Σημείωσε δε, ότι η επιστήμη έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στη δακτυλοσκόπηση και έτσι έγινε δυνατή η ταυτοποίηση των δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο σίδερο.
Η προειδοποίηση… με νόημα

Στο Open Tv μίλησε κρατούμενος από τις φυλακές του Αυλώνα, που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Ανέφερε ότι το μέλλον του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο, είναι προδιαγεγραμμένο… « Και να μην επιστρέψει, σε οποιαδήποτε και να πάει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο και να πάει σε οποιαδήποτε απομόνωση, δεν πρόκειται να τον προστατεύσει κανένας…» τόνισε με νόημα.

Βίντεο: ‘Ολες οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες



Αναφερόμενος στο συμβάν, ο κρατούμενος είπε: «Μας ειδοποίησε (…) με ένα νεύμα ότι ο άνθρωπος είναι ένας από τους δύο. Δεν αντιδράσαμε κατευθείαν. Δεν ξέρω πώς κράτησα την ψυχραιμία μου, εγώ τουλάχιστον, αλλά ήθελα να δω τι θα μου πει ο ίδιος.

Εμένα προσωπικά μου είπε ότι τον πιάσανε με 2-3 τσιγάρα χασίς και μόλις τέλειωσε τη φράση του, του έδωσα τρία δευτερόλεπτα να το σκεφτεί μήπως είναι ζαλισμένος από το ταξίδι…

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *