ροή ειδήσεων

Πατέρας 19χρονης: Χτύπησαν την κόρη μου για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους (vid)



Ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας, είχε βιάσει μαζί με 23χρονο Ρομά, ο οποίος συνελήφθη, μία 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες


Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν στο κοινό αίσθημα τα νέα δεδομένα που έρχονται στο προσκήνιο κι αφορούν τους δύο φερόμενους ως δολοφόνους και βιαστές της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.


Συνελήφθη ένας 23χρονος Ρομά, έπειτα από καταγγελίες και καταθέσεις που τον εμπλέκουν σε ομαδικό βιασμό μαζί με τον 19χρονο φερόμενο ως δολοφόνο της φοιτήτριας, μία 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες.



Το φρικιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή του Ενυδρείου της Ρόδου. Η υπόθεση που ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγο από την Αστυνομία, λαμβάνει ραγδαία εξέλιξη, αφού ο βιασμός αυτός σημειώθηκε λίγα μόλις 24ωρα μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι λεπτομέρειες από τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των δύο βιαστών της μία 19χρονη κοπέλα με αναπηρία στη Ρόδο είναι σοκαριστικές. Ο πατέρας της περιγράφει στο Open πώς η μικρή του κόρη ξυλοκοπήθηκε και κακοποιήθηκε άγρια από τον 20χρονο Αλβανό που κατηγορείται για τον βιασμό και την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Πατέρας 19χρονης: «Την χτύπησαν και την εξανάγκασαν να ικανοποιήσει τις ορέξεις τους



«Σύμφωνα με την κόρη μου με την οποία μίλησα κατ’ ιδίαν μου είπε ακριβώς το συμβάν τι είχε γίνει, ότι την εξανάγκασαν να κάνει κάποια πράγματα σε αυτούς τους δυο. Δηλαδή την χτύπησαν, την εξανάγκασαν να κάνει κάποιες ερωτικές ορέξεις τους και το παιδί προκειμένου να αποφύγει τον ξυλοδαρμό αναγκάστηκε να κάτσει. Και μετά με κάποιο τρόπο διέφυγε, πώς και τι δεν γνωρίζω», δήλωσε ο πατέρας της 19 χρονης.

Ο πατέρας της 19χρονης ζει χρόνια στη Φλώρινα. Όπως δήλωσε ο ίδιος, η κόρη του προσπαθεί να βρει τον εαυτό της και να μπορέσει να νικήσει τους εφιάλτες της μετά από τα όσα έζησε: «Το παιδί στην ψυχολογία του δεν μπορώ να πω ότι είναι και καλύτερα, αλλά μετά από τέτοιο σοκ το κάθε παιδί σίγουρα ψυχολογικά είναι πάρα πολύ σε άσχημη κατάσταση».

Η 19χρονη μαθήτρια φοιτά σε ειδικό ειδικό σχολείο και έχει ποσοστό αναπηρίας 80%. Το μόνο που ζητάει ο πατέρας της είναι να αποδοθεί Δικαιοσύνη και να πληρώσουν οι βιαστές της για όλα όσα έκαναν.

«Κλαίω αυτή τη στιγμή και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πώς να ενεργήσω. Εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον νόμο. Θέλω αυτοί οι άνθρωποι να τιμωρηθούν, όπως τους αξίζει», δήλωσε στο Open.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά την νέα καταγγελία σε βάρος του 19χρονου προφυλακισμένου για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη η οικογένεια του νέου θύματος δέχεται απειλές, γιατί οι γονείς της αποφάσισαν να απευθυνθούν στην Αστυνομία.



Στα χέρια τους οι αστυνομικοί έχουν ήδη τον 23χρονο Ρομά, ο οποίος, όπως αναφέρει η Ροδιακή ομολόγησε και μεταφέρεται ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου για να του απαγγελθούν βαρύτατες κατηγορίες.

ethnos

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *