ροή ειδήσεων

«Εδώ και 28 χρόνια είμαι καθαρός» - Το μήνυμα του Γιάννη Μπουτάρη για τις εξαρτήσεις [εικόνες]

ΤΑ «ΔΕΥΤΕΡΑ» ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Τα 28 χρόνια μακριά από εξαρτήσεις γιόρτασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Ο ίδιος θέλησε να στείλει κοινωνικό μήνυμα σε όσους «πνίγουν» τα προβλήματά τους σε ουσίες. Συγκεκριμένα, μέσω ανάρτησής του στο Twitter, αναφέρθηκε στον αγώνα του, που ξεκίνησε το 1991. Η ανάρτηση συνοδευόταν από φωτογραφίες, με τον δήμαρχο να σβήνει μία τούρτα με τον αριθμό 28 για να γιορτάσει όπως χαρακτηριστικά αναφέρει τα «δεύτερα» γενέθλιά του.




«Είμαι ο Γιάννης Μπουτάρης και εδώ και 28 χρόνια είμαι καθαρός! Σήμερα, για μένα είναι τα "δεύτερα" γενέθλιά μου. Ο αγώνας ζωής που ξεκίνησα το 1991 μπορεί πλέον να είναι εύκολος αλλά τότε και για αρκετά χρόνια μετά ήταν τιτάνιος. Βγήκα νικητής!», τονίζει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Κι αυτή τη νίκη τη γιόρτασα στο κέντρο αποκατάστασης εξαρτημένων "Ιανός" του ΨΝΘ που στήθηκε στο δημοτικό κτίριο της Παπαρηγοπούλου. Να θυμάστε ότι το αλκοόλ ή όποια άλλη ουσία μπορεί να "πνίγει" τα προβλήματα την στιγμή της χρήσης αλλά στο τέλος "πνίγει" τον ίδιο τον χρήστη και τους δικούς του ανθρώπους. Υψώστε ανάστημα και πείτε ναι στη ζωή!», προσθέτει σε επόμενα tweets ο κ. Μπουτάρης.



iefimerida.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *