ροή ειδήσεων

Κλείνει την Πέμπτη το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Κρεμαστή!



Θέμα ημερών είναι να μπει οριστικό λουκέτο στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην Κρεμαστή. Όπως έγινε γνωστό, η διοίκηση της με έγγραφο στους εργαζόμενους της, έκανε γνωστό πως το υποκατάστημα θα κλείσει οριστικά την προσεχή Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου, προκειμένου μέχρι το τέλος του ίδιου μήνα, να έχουν μαζέψει όλα τον εξοπλισμό που υπάρχει και να αδειάσουν το κτήριο.

Η απόφαση της διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας να κλείσει το υποκατάστημα της Κρεμαστής προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και διαμαρτυριών. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος θα στείλει επιστολή στον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας , με την οποία θα εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του για την απόφαση αυτή και θα γνωστοποιεί την απόφαση της δημοτικής αρχής να αποσύρει όλα τα αποθεματικά που διατηρεί ο Δήμος, οι οργανισμοί και οι επιχειρήσεις του στην εν λόγω Τράπεζα.

Να σημειωθεί πως την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκαν στην Αθήνα με υψηλόβαθμα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας , ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Γιώργος Πόκκιας και ο πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου νότιας Δωδεκανήσου Μιχάλης Χριστοδούλου, καταβάλλοντας ύστατη προσπάθεια να αναθεωρήσει την αρχική απόφαση της η διοίκηση της Τράπεζας.

Το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Κρεμαστή θεωρείται πλήγμα για τους κατοίκους της δυτικής πλευράς της Ρόδου , αφού από τότε που έκλεισε η Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου και το κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Παραδείσι ,εξυπηρετεί τους συνταξιούχους , επιχειρηματίες και πολλούς από τους κατοίκους που διαμένουν στις δημοτικές ενότητες Πεταλούδων, Καμείρου και Αταβύρου , καθώς είναι το πλησιέστερο που λειτουργεί στην ευρύτερη περιοχή.



Με το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στην Κρεμαστή , η ταλαιπωρία που θα υφίστανται οι μέχρι σήμερα συναλλασσόμενοι της, θα είναι απερίγραπτη , αφού θα πρέπει να μετακινούνται για να εξυπηρετηθούν στην πόλη της Ρόδου, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί και το κυκλοφοριακό πρόβλημα που ταλανίζει το κέντρο της πόλη μας.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως και οι κάτοικοι της Κρεμαστής και των άλλων δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων πρόκειται να αντιδράσουν δυναμικά, μήπως και την τελευταία στιγμή αποφευχθεί το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *