ροή ειδήσεων

Ανοχύρωτη η Ρόδος σε κάθε κακοκαιρία


Αναγνώστης: Ρόδος 2019 : Με μια βροχή το μισό νησί δεν έχει ρεύμα, αλλά τι βροχή εδώ απλά αέρα σηκώνει και όλη η πόλη είναι στο σκοτάδι.
Χρυσοπληρώνουμε την Δ.Ε.Η για το αυτονόητο να μας παρέχει ρεύμα και αυτοί οι κηφήνες εκεί μέσα ούτε για αυτό δεν είναι ικανοί. Οικογένειες δεν έχουν ρεύμα και προσπαθούν να τα καταφέρουν με κεριά εδώ και μέρες και αυτά τα τεμπελόσκυλα της Δ.Ε.Η (που το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών είναι διορισμένοι από τα ρουσφέτια του συμβουλίου) δεν έχουν ευαισθητοποιηθεί να βρούνε μια λύση. 
Αλλά ποιος θα πάρει την ευθύνη ο κύριος δήμαρχος που το μόνο του μέλημα είναι να σηκώσει και άλλα κτίρια με σκοπό να γίνουν μαγαζιά και ξενοδοχεία έτσι ώστε να ικανοποιήσει τους τουρίστες για να μην χάσει το εισόδημα του από το υπουργείο τουρισμού αφού βλέπεις μόνο αυτό πλέον τον προμηθεύει οικονομικά.
Εδώ και τόσα χρόνια όλα τα πάρκα της Ρόδου είναι παραμελημένα και αφημένα στην μοίρα τους δίνοντας έτσι το δικαίωμα σε κάθε τοξικομανή να πουλάει τις ουσίες του άφοβα στα μικρά παιδιά. Την ίδια στιγμή που το δημαρχείο καθώς και η τριγύρω περιοχή είναι άψογα επιμελημένα έτσι ώστε να έχει την καλύτερη εικόνα ο κάθε βουλευτής που έρχεται να πουλήσει την προπαγάνδα του και να σας προτείνει την υποστήριξη καινούργιων ιδεών απάτης με αντάλλαγμα την στήριξη του σε εσάς και κατά αποτέλεσμα την αύξηση των ψήφων σας.
Συγχαρητήρια για την παροχές σας κύριε Δήμαρχε.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/2/19 18:31

    11 μποφορ δεν ειναι αερακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο σέλφις ξέρουν να βγάζουν οι "άρχοντές μας", τα σκουπίδια μας έχουν πνίξει, κακοτεχνίες παντού και κατά τα άλλα, για το μαύρο μας το χάλι, φταίνε οι "κακοί" γείτονες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/2/19 00:51

    Πραγματι ενα χαος η πολη μας...Οικιακες συσκευες καηκαν δεντρα τεραστια στα σπιτια μας ξεριζωθηκαν φωτια απο βραχυκυκλωμα πηραμε τι αλο μωρε επρεπε να παθουμε? Η γαμημενη η Δεη δεν ερχοταν με τιποτα ..Εχουμε γινει ολα ενα μπαχαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/2/19 08:33

    Παιδια συμφωνα με τον τουρισμο μας ειμαστε χαλι μαυρο.Σκουπιδια,κακοτεχνιες,χαλια δρομοι,χαλια συγκοινωνιες,χαλια παρκα,Δεη,χαλια,χαλια,χαλια,χαλια,σ ενα μερος που ευημερει ο τουρισμος και θα πρεπε να μαστε παραδειγμα προς μιμηση.ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/2/19 11:54

    για ολα φταει ο τσιπρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/2/19 12:19

    Και που είσαι ακόμα...οταν τα χρήματα για υποδομές τα κάνανε βίλες και καταθέσεις. ... Όταν όλοι εδώ στην Ρόδο κοιτάνε μόνο να βγει η σεζόν και πως να γέμιση η τσέπη τους... Αυτά είναι τα αποτελέσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/2/19 17:54

      ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ,ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΡΟΔΟΣ!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος7/2/19 19:05

    Ποιοί τους ψήφισαν όλους αυτούς? Μα φυσικά εμείς... Ας μην ψάχνετε λοιπόν δικαιολογίες....
    Ο κάθε πολίτης έχει αυτούς που του αξίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τον Θεό δεν τα βάζει κανεις, 11 μποφορ δεν τα κουμανταρεις με τίποτα. ΞΕκινάς καλέ μου συμπολίτη παράπονο για την ΔΕΗ και το γυρίζεις στα παρατημένα πάρκα στους τεμπέληδες και σε κάθε καρεκλοκρατορα. Φταίνε όλοι εκτός από εσενα επειδή έπεσε δέντρο πανω σε κολώνες της ΔΕΗ και κόπηκε το ρεύμα. Φταίνε όλοι εκτός από εσένα για την κατάσταση στα πάρκα και τους τοξικομανείς. Φταίνε όλοι εκτός από εσένα γιατί δεν τεστάρουν το κάθε δέντρο πόσο αέρα αντέχει. Φίλε μου καλέ εγώ πιστεύω ότι εσύ είσαι από αυτούς που πετάνε τα σκουπίδια από το παράθυρο του αυτοκινήτου τους, αυτοί που βάζουν καρέκλες και τενεκέδες για να κρατούν το πάρκινγκ κάτω από το σπίτι τους και αν πάει κάποιος και τα μετακινήσει για να παρκάρει δεν θα του κάνεις καυγά ούτε θα του μιλήσεις ,αλλά πολύ απλά θα του γδάρεις με το κλειδι όλη την πλευρά του αυτοκονητου του αλλα cosa nostra μαφιοζικο χτύπημα σαν μυνημα " μη ξαναπαρκαρεις εδώ ". Επειδή ξέρω ότι θα το διαβάσεις σου εύχομαι διπλά Ότι μου ευχηθείς . Καλά να είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *