ροή ειδήσεων

Κυπελλούχος ο Παναθηναϊκός, πρώτος μάγκας ο ΠΑΟΚ!



Το εκπληκτικό μπασκετικό μοντέλο του ΠΑΟΚ στρίμωξε στα σκοινιά τον Παναθηναϊκό, όμως η ποιότητα των πρασίνων και η αποτελεσματικότητα με 10/10 βολές στο φινάλε (73-79) έστεψαν τροπαιούχο τον... συνήθη ύποπτο.



Κυπελλούχος Ελλάδας ο Παναθηναϊκός! Μετά το εκπληκτικό του ξεκίνημα και την τεράστια προσπάθεια για ανατροπή του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος, οι "Πράσινοι" κατέκτησαν έναν ακόμα τίτλο, εκμεταλλευόμενοι την εμπειρία τους στο τέλος.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε από την αρχή «αγριεμένος» με τον Καλάθη να δίνει το ρυθμό τους Τόμας, Λάνγκφορντ, Γκιστ να ακολουθούν και σε συνδυασμό με την ενέργεια του στην άμυνα, πήγε από νωρίς στο +19 (4-23). Ο ΠΑΟΚ βρήκε «πνοή» επιθετικά από τον Χάτσερ στο τέλος της πρώτης περιόδου και ανεβάζοντας κάπως την πίεση του στην άμυνα, προσπάθησε να επιστρέψει. Ο Παναθηναϊκός, βέβαια, είχε πάντα τις απαντήσεις, τόσο με τον Καλάθη όσο και με τον Λάνγκφορντ για το 36-46 της ανάπαυλας.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε. Ο ΠΑΟΚ με ζώνη, χάλασε όλα τα επιθετικά πλάνα του Παναθηναϊκού και με Χάτσερ, Μαργαρίτη επέστρεψε 58-59. Η τέταρτη περίοδος, ήταν «ρώσικη ρουλέτα» στην αρχή της με τρίποντα με τους Θεσσαλονικείς να είναι μπροστά με 70-67 με τρίποντο του Γκος. Ο Παναθηναϊκός εκεί, έβαλε 6/6 βολές και ένα ακόμα καλάθι του Παπαπέτρου, πήγε στο 70-75. Ο ΠΑΟΚ μείωσε και πάλι για το 73-75, αλλά ο Παπαπέτρου με βολές έκανε το 73-77 και με άλλες δύο βολές του Καλάθη, έγινε το τελικό 73-79.




Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν, έχοντας για ηγέτη τον Νικ Καλάθη που είχε 19 πόντους και 9 ασίστ, ενώ για τον ΠΑΟΚ, ο Χάτσερ είχε 23 πόντους.








ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ... ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

Για έναν ακόμα τελικό, η ατμόσφαιρα ήταν ιδανική μιας και τα «Δύο Αοράκια» γέμισαν από μικρά παιδιά, από Δημοτικά Σχολείου του Ν. Ηρακλείου, με τους πιτσιρικάδες να παρακολουθούν με τον δικό τους έντονο τρόπο τον αγώνα και να μην σταματάνε να τραβάνε… βίντεο και φωτογραφίες.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *